Nyártól Magyarországon is elérhetővé válik a Disney+

Nyártól Magyarországon is elérhetővé válik a Disney+

Fotó: Disney

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Disney bejelentette, hogy a nyártól újabb piacokon teszik elérhetővé streamingszolgáltatásukat, a Disney+-t, így Magyarországon és a régió többi országában is elő lehet majd fizetni a főként a stúdió, illetve a cégcsoport egyéb vállalatai által gyártott tartalmakat kínáló online szolgáltatásra.

A Disney+ a világ számos térségében és Nyugat-Európában eddig is elérhető volt, és a Netflix egyik legnagyobb konkurensének számít. Már most is sok ezer tartalom érhető el rajta (már ott, ahol hozzáférhető), de ez a jövőben csak nőni fog. 

Az előfizetési díjakról egyelőre nem esett szó, illetve arról sem, hogy azok a Disney-csoport cégei által gyártott műsorok, filmek, amelyek eddig más streamingszolgáltatóknál voltak elérhetők, vajon a Disney+ megjelenésével kikerülnek-e a konkurensek kínálatából.

Azt érdemes tudni, hogy a Disney már rég nem csak egy rajzfilmstúdió, hanem a szórakoztatóipar minden szegmensében jelen lévő médiakonglomerátum. Hozzájuk tartozik – és így potenciálisan a Disney+-on is megjelenhet – a Pixar, a Marvel, a Star Wars, a National Geographic Channel, az ABC amerikai tévécsatorna, az ESPN sportcsatorna, a Touchstone Pictures filmstúdió, a History Channel fele, a Muppet Show, A Narnia krónikái franchise, az Indiana Jones franchise és természetesen a 99 éves Walt Disney stúdió teljes katalógusa.

Címkék: Disney+