Sürgősségi műtéten esik át Sophia Loren

Sürgősségi műtéten esik át Sophia Loren

Sophia Loren (Fotó: The U.S. National Archives)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Sürgősen megműtik a 89 éves Sophia Lorent azt követően, hogy nemrég svájci otthonában balesetet szenvedett. Az Independent cikke szerint egy súlyos esést követően szenvedett többek között combcsont-, illetve többszörös csípőtörést.

Egy a színésznőhöz közeli forrás a The Hollywood Reporternek óvatos optimizmusáról nyilatkozott, bizakodóak a műtét kimenetelét és a felépülést követően. A hírek szerint egy rövidebb lábadozási folyamat után hosszú rehabilitáció fog következni.

Korábban még az volt a terv, hogy Loren szeptember 26-án nyit új éttermet az olaszországi Bariban, de a baleset keresztülhúzta a számításokat. Az étterem részéről megerősítették, hogy Loren összes tervezett programját lemondták. A negyedik étteremről van egyébként szó, amely a színésznő nevét viseli.

A források szerint a filmsztár fiai, az ötvennégy éves Carlo és az ötvenéves Edoardo Ponti ott vannak mellette a kórházban. Három évvel ezelőtt Edoardo még rendezett filmet édesanyja szereplésével, ez volt az Előttem az élt. Az alakításért Loren megkapta a legjobb színésznőnek járó David di Donatello-díjat. A kritikusok is kifejezetten jól fogadták az alkotást. 

Sophia Loren eddigi utolsó nyilvános megjelenése szeptember másodikán, a Velencei Filmfesztiválon történt, a színésznő egy Armani-divatbemutatón vett részt.