Titokban összeházasodott Ben Affleck és Jennifer Lopez

Titokban összeházasodott Ben Affleck és Jennifer Lopez

Ben Affleck és Jennifer Lopez az esküvőjükön (Fotók: Onthejlo)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Szombaton Nevadában, Las Vegasban vagy annak környékén előzetes bejelentés nélkül összeházasodott az 52 éves Jennifer Lopez énekes- és színésznő, illetve a 49 éves Ben Affleck színész. A két híresség az évezred elején már jártak egymással, és akkor is volt eljegyzés, de végül akkor nem valósult meg az esküvő.

Az utóbbi időben azonban egyre többször jelentek meg együtt a nyilvánosság előtt, majd néhány hónapja bejelentették, hogy eljegyezték egymást. Ugyanakkor az esküvőről nem számoltak be előre. Lopes és Affleck több filmben is együtt játszottak az elmúlt évtizedekben.

A TZM online bulvárlap még az esküvői jegyzőkönyvet is megszerezte, illetve képeket is megjelentettek az esküvőről, amit Lopez tett ki saját honlapjára.

Mindketten voltak már házasok, Lopez már háromszor is, és korábbi házasságaikból mindkettőjüknek vannak gyermekei. Lopeznek volt férjétől, Marc Anthonytől vannak ikrei, Afflecknek pedig Jennifer Gernerrel van három közös gyermeke.