Magyarország felszámolása 4.

Magyarország felszámolása 4.

Fától az erdőt (Forrás: Orbán Viktor Facebook-oldala)

Immár jelen sorozat negyedik felvonásában igyekszem felhívni a figyelmet arra, hogy a tizenegy éve miniszterelnök miniszterelnökünk csapdát állított Magyarországnak abból az önző célból, hogy amennyiben az úgy tíz hónap múlva esedékes választások alkalmával a magyarok megvonnák tőle a bizalmat, akkor is vissza tudjon vonulni az általa felépített párhuzamos Magyarország pihe-puha díszletei közé. Az ellenzék pártjainak sürgősen foglalkozniuk kellene az esetleges új kormányra és még inkább a hazánkra leselkedő ezen veszéllyel, mert az a vágyvezérelt, a problémát a szőnyeg alá söprő stratégia nem fog működni, hogy „majd alkotmányozunk 50 százalékkal is”.

De folytassuk közös dünnyögésünket azon felsorolás további kiegészítésével, hogy mit vittek ki a párhuzamos államba, a Fidesz-Magyarországba a közösből országunk nagyjai, hisz’ még „nem kész a leltár”.

A teljes cikket a Magyar Hang május 28-án megjelent, 2021/22. számában olvashatja el. Vegye meg nyomtatott kiadásunkat, vagy olvassa el a cikket a Magyar Hang Plusz felületén online!

Olvassa el a teljes cikket online, Magyar Hang Plusz előfizetéssel! Egy hónap csak 1690 forint!

Előfizetek
Már előfizettem, belépek Beléptem, elolvasom a cikket!