Megafonák

Megafonák

Kovács István a Megafon Központ videójában

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Van valami megmagyarázhatatlan vonzódásuk az úgynevezett Alapjogokért Központ (mind az „alapjogok” mind az „ért” idézőjelbe teendő, külön-külön) mögött álló NER-társaknak, hogy minden újabb közpénzkormorán vállalkozásuk neve mögé odabiggyesztik a „központ” szót. Egy agyturkász biztosan ki tudná elemezni, hogy ez milyen freudi frusztrációra vezethető vissza. Ám mivel ilyen végzettséggel bíró kolléga nincs a Magyar Hang szerkesztőségében, ezért a nyájas vagy nyájatlan olvasónak be kell érnie az én gyorsétterem-pszichológiámmal: aki minden áron a köz(ép)pontban szeretné tudni magát, azt gyerekkorában minden bizonnyal kiközösítették, perifériára üldözték a kortársai.

Most a két Alapjogokért KÖZPONTos fickó közül az egyik, Kovács István (ő nem a kackiás bajuszos, hanem a másik, a szakállas) újabb KÖZPONTot alapított, Megafon KÖZPONT néven. Az új KÖZPONTtal a célja, hogy a fideszes hangok erősebbek, jobban hallhatóak legyenek a közösségi médiában.

És bár Kovács minden második mondata az, hogy ők mennyire el vannak nyomva, azért végigkirándulta az új KÖZPONT apropóján a teljes fideszes médiát, a saját hangjának felerősítésével kezdve meg a fideszes hangok felerősítését. Azt nem tudjuk, hogy a Kovács úr fejében beszélő hangok mit mondtak neki, de az elnyomott fideszes megannyi elnyomott, partvonalra tolt interjújából csak kettőt olvastam el: a mentális egészségem megőrzése is fontos ám.

Az „Elnyomott turné 2020” Pesti Srácok-állomásánál például Kovács István elmondta, hogy a fővárosiak többsége is az ő politikai álláspontját osztja, csak az ilyen, Kováccsal egyívású ember „ebben a nagy budapesti, felvilágosult liberális közegben nem meri a saját konzervativizmusát megélni a mindennapokban”.

Szükséges volna egy fideszes Pride, a narancssárga különböző árnyalataiban pompázó harántcsíkos zászlókkal.

Tehát billiók lenyúlása, a focihuligánokhoz kiszervezett állami fizikai erőszak (választási irodás kopaszok, vadhajtások), a narancssárgában ázó közmédia (ahova ellenzéki képviselő be sem mehet egy kiadós virtuális lincselés megkockáztatása nélkül), és a Kesmába összelopkodott több száz tévé, rádió, újság, miegymás (amelynek elnöke egyébként Kovács Alapjogokért István KÖZPONTos kollégája – igen, a másik, a kackiás bajuszú) után központos Kovács még azt állítja, hogy a fideszesek félnek hallatni a hangjukat? Ha nem tiltatta volna be az antifa, akkor most ide kívánkozna Robert Downey Jr. Kirk Lazarusa a Trópusi viharból, és annak tanmeséje a fullba nyomott kreténről. (Lécci, kedves antifa, ne döntsétek majd le a szobromat az előbbi mondatért, köszi.)

Az is lélekgyógyász után kiált, hogy Kovács a Mandinernek adott interjúban tízszer, míg a Pesti Srácoknak adott interjúban már 30, azaz harminc alkalommal mondja el magáról, hogy ő bizony konzervatív.

Régi dakota hiedelem lehet, hogy válik azáltal valaki konzervatívvá, ha a homlokára tetováltatja. Szólok, nem működik.

Egyébként meg a Fidesz minden, csak nem konzervatív. Sokkal inkább genderfluid nembináris izé, mint a Pom Pom meséiben a címszereplő: hol ilyen, hol olyan, bámulatosan tudja változtatni az alakját, ha akarja olyan, mint egy KISZ-es egyujjas kifordított bundakesztyű, vagy liberális szobafestőpemzli, vagy papucs orrán polgári pamutbojt, az elmúlt években leginkább egy szélsőjobboldali szőrsapkához hasonlít. De semmiképp sem hasonlít egy konzervatív politikai közösségre. Hogy csak egy pofonegyszerű érvet említsünk, a konzervatívok nem lopnak. Vagy legalábbis a többség nem. Pláne nem iparszerűen.

És ha már közpénzeltüntetés. Kovács egyik kérdezője, Szarvas Szilveszter (Gurmai Zita futóedzője) kérdésbe ágyazott szerető aggódással hívta fel Kovács István figyelmét, hogy már az induláshoz „rengeteg anyagi forrásra” lesz szükségük. A KÖZPONT vezetője azonban megnyugtatta a „rengeteg anyagi forrásért” aggódó Szarvast, hogy voltak olyan kedves fideszes üzletemberek, akik összedobták azt a „rengeteg anyagi forrást”. Neveket ugyan nem árulhatnak el, „arccal és névvel nem vállalták fel”, hogy kik ezek az üzletemberek. Hiszen köztudomásúlag megannyi hátránnyal jár manapság Magyarországon, ha valaki „felvállalja” fideszes identitását. Ki vállalná fel, hogy elázik egy közpénzzáporban?

Soros és A KÖZPONT támogatói között Kovács szerint az a különbség, hogy Soros külföldről finanszíroz. Nem az a differencia, drága uram! Hanem az, hogy sem az ÚJ KÖZPONT, sem a hét éve működő RÉGI KÖZPONT támogatóit nem ismerjük, mert önök nem árulják el.

És végezetül azt is regöli még Kovács úr, hogy adófizetői pénz, na az nem lesz a Megafon KÖZPONTban.

Segítek: a közpénz akkor is közpénz, ha az valamely fideszes oligarchán folyik keresztül. Szívesen.

Olvasna még Gulyás Balázstól? Kattintson!

Ennek a cikknek a nyomtatott változata a Magyar Hang 2020/27. számában jelent meg július 3-án.

Hetilapunkat megvásárolhatja az újságárusoknál, vagy digitálisan! És, hogy miről olvashat még a 27. számban? Itt megnézheti!