Orbán 3+1 vérlázító kijelentése a pénteki rádióinterjújából

Orbán 3+1 vérlázító kijelentése a pénteki rádióinterjújából

Orbán Viktor miniszterelnök interjút ad a Jó reggelt, Magyarország! című műsorban a Kossuth Rádió stúdiójában 2018. december 7-én (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Péntek reggel szokás szerint interjút proklamációt adott a miniszterelnök a közszolgálati kormánytukmáló Kossuth rádió újságíróinak mikrofonállványainak. Az egész beszélgetést érdemes volna becsatolni egy majdani pszichiátriai tanulmány mellékletéül, de volt pár olyan kijelentés, amely külön-külön is megérne egy feketemisét. Ki ne venne részt egy olyan időutazáson, amelynek keretében időutazóink megmutatják akár csak a tíz évvel ezelőtti Orbán Viktornak, hogy hová jutott el 2020-ban!

Orbán Viktor: A magyarok nem utasítják el élből a cigányokat, csak a Soros-hálózat provokál | Magyar Hang

1. „...Ausztriában egy jobbközép párt egy tőle is jobbra álló párttal szövetkezett, és ő ezt tartja Európa jövőjének.
Kár, hogy azt nem fejtette ki a drágajóminiszterelnökúr, hogy ez a szélsőjobbal kötendő szövetség miért volna üdvös Európának. Pedig említhette volna a sorakozó pompás precedenseket is a Kárpár-medence géniusza. Például milyen jól sült el, amikor a 1933 elején a jobbközép Németnemzeti Néppárt a „tőle is jobbra álló” nácikkal lépett koalícióra. Azt mindenesetre érdemes megjegyezni, hogy Magyarországon egyelőre még nem valósulhat meg ez a szent szövetség, hiszen jobbközépen senki sincs, hacsak az oda tartó Jobbikkal nem számolunk. A retorikai szélsőjobbon viszont ott a Fidesz, azzal együtt, hogy tudjuk: inkább pénzoldaliak, mint hogy bármilyen ideológia követői volnának.

2. „...bármit mondanak a jogszabályok, ez így nem helyes, ezért nem fizetünk.

Teljesen mindegy, hogy mi kapcsán mondta ezt az ország miniszterelnöke (a börtönlakók kártérítési igényei vonatkozásában ragadtatta magát ilyesmire), ez akkor is egy afrikai hadúr, és nem egy európai kormányfő szájába való mondat. Ez azt jelenti, hogy kishazánkban van, aki a törvények felett áll. Főleg egy olyan törvény vonatkozásában, amelyet Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes terjesztett elő, és a Fidesz frakció igent nyomott rá (az eklektika nagyobb dicséretére a Jobbik és Fodor Gábor (ex-SZDSZ, ex-Liberálisok) szavazott nemmel).

3. „...a magyarok nem rasszisták, nem utasítják el »élből« a cigányokat, de van egy határ.

Tehát az egymilliós cigány kisebbséggel bíró Magyarország miniszterelnöke szerint a cigányok nem részei a magyarságnak. Úgy is mondhatta volna a Vezénylő Tábornok, hogy „nem vagyok rasszista, de az ember színe fehér”.

+1. „...szerencsétlen bírói ítélet született.

Magyarán a miniszterelnök nem csak a törvények felett, de a bírói ítéletek felett is áll. Amely bírósági döntés neki nem tetszik, az nem kerül végrehajtásra.