„Ide a Fidesz kell, tesókám” – Magyar Hang-ajánló

„Ide a Fidesz kell, tesókám” – Magyar Hang-ajánló

Magyar Hang címlap 2018. szeptember 21-27.

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Magyar Hang 19. száma jelenik meg szeptember 21-én, pénteken. Ízelítő a tartalomból:

„Ide a Fidesz kell, tesókám”. Tiszavasváriban a mélyszegénységben élő cigánygettó lett a mérleg nyelve. Riport és elemzés.

Emlékeznek Zolikára, a horgosi kisfiúra, akit a migránsválság tetőpontján, 2015 őszén azért kapott fel a sajtó, mert a szerb–magyar határon a sínek mentén gyűjtögette az eldobált ruhákat és takarókat? Három év után visszatértünk Zolikáékhoz – Horgosra.

Nembűnös és nemártatlan. Sokan a bűnösség jelének tekintik, hogy a rendőrség elrendelte a nyomozást.

Még fideszes párttársai is ellene fordultak egy időre, fel is függesztették a demecseri polgármestert, ma már azonban szent a béke. Pedig a visszaélésgyanús ügyeket a rendőrség is vizsgálja.

Komfort nincs, dohány van. A trafikbotrányban is érintett a fideszes önkormányzati képviselő.

Virslinek látszó tárgy. Terméktesztünkben saját márkás és más olcsó hústermékeket kóstoltunk.

Ha van olyan, hogy krisztusi ihletettségű politika, akkor az nem nélkülözheti a keresztre tekintést – véli Urbán József. A szerzetes korábban budapesti és szegedi piarista gimnázium igazgatójaként és a rend tartományfőnökeként látta el hivatását – és tett a kormánypárti közvélemény számára sokszor nem tetsző kijelentéseket. Interjú.

Aki újabban Alexisz Ciprasz görög miniszterelnököt és az uniós tisztviselőket hallgatja, annak könnyen támad olyan benyomása, hogy a három éve államcsőd közelébe jutott országban gazdasági csoda történt. Pogátsa Zoltánt kérdeztük.

Kováts Adél, a Radnóti Miklós Színház igazgatója a Nóra folytatásáról, a teátrum furcsa társbérletéről és az udvari bolondokról. Interjú.

A demonstratív orosz–kínai hadgyakorlat árnyékában közeledik Moszkva és Tokió a második világháború lezárásához.

A Pomerániai vajdaság nem véletlenül a lengyel történelem, és azon belül is a második világháború eseményeinek egyik legfontosabb helyszíne. Az itt lezajlott náci vérengzésnek új film állít emléket.

Hetvenöt évvel ezelőtt alakult meg Mussolini köztársasági bábállama.

Méltó helye került Ráth György páratlan hagyatéka.

Torkos Matild: Hoppál orrára koppintottak; Hajdú Péter: Kell nekünk a Gileád?; György Zsombor: Megvásárolt életek; Dévényi István: Kis magyar Sargentini; Mangel Gyöngyi: Működik-e majd a kémia?; Kalmár Benedek: Útkeresések; Hegyi Zoltán: Egy mindenes feljegyzései; Halász Margit: Tökös csajok; Gazda Albert: A siller költészete; Puzsér Róbert: Jelöltség és fenntartások; Marabu rajza.

Keresse a lapot szeptember 21-től, péntektől a következő csütörtökig az újságárusoknál!

Címkék: Magyar Hang, ajánló