Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

2022 forró tavasza: A főtáltos meg a többiek

Szerző: | 2021. január 18., 18:30 | Maga itt a kultúrhörcsög?, Magyar Hang Plusz

Donald Trump republikánus párti amerikai elnök tüntetõ támogatóinak egy csoportja a szenátusi ülésterem ajtaja elõtt, miután betörtek az amerikai törvényhozás washingtoni épületébe, a Capitoliumba 2021. január 6-án (Fotó: MTI/EPA/Jim Lo Scalzo)

A Nagy Szumír–Pártus–Magyar Jogfolytonos Egyház főtáltosa, Úr-Napisti-Fija (avagy ahogy a személyi igazolványában szerepelt, ifj. Nagy István) kikászálódott az ágyból, felhúzta a boxeralsóját, majd kis morfondírozást követően úgy döntött, elég jó idő van már ahhoz, hogy az egyik sumer köpenyt, kaunaszt vegye fel. Ez a ruhadarab némiképp hasonlított a rómaiak tógájához, kis szépséghibája volt, hogy nem a Kárpát- medence kontinentális éghajlatához idomult, hiszen a mezopotámiai folyóköz forró időjárásához tervezték. Végül kiválasztotta a legszebb, aranyszínű cérnával vart kaunaszt, és kiment a konyhába, hogy megnézze, mi a reggeli. Délelőtt 10.30 volt, a szülei már rég’ elindultak munkába, így az anyja által kikészített kenyéren már kissé fonnyadt volt a májkrém, de így is befalta.

HIRDETÉS - AIP

2022 májusa volt, hétágra sütött a nap, a tavasz első olyan napja, amikor már a nyár is megmutatja erejét, és a napsugarak a csontjaidig hatolnak, és azokat is felmelegítik. A főtáltos 33 éves volt, érezte, hogy idén kell valaminek történnie, hiszen most érte el a krisztusi kort, és az ő mostani megtestesül.se igazán nagyra van rendeltetve. Tulajdonképpen ezt korábban is érezte már, de az a megfoghatatlan nagy dolog, amelytől az élete megváltását és a végzete beteljesülését remélte, hiába várta, csak nem akart eljönni. A fröccsöntő szakmunkásképző elvégzése után estin pár év alatt leérettségizett, de anyja nagy álmát, hogy főiskolára menjen már nem teljesítette be. A szakmájában nem próbált elhelyezkedni, de valójában nehéz is lett volna, senki sem akart már fröccsönteni.

HIRDETÉS - AIP

A teljes cikket idei 3. számunkban (tartalomjegyzék itt) olvashatja. Keresse a lapot az újságárusoknál, vagy fizessen elő a Magyar Hang Pluszra és olvassa azonnal

Olvassa el a teljes cikket online, Magyar Hang Plusz előfizetéssel! Egy hónap csak 1490 forint!

Előfizetek
Már előfizettem, belépek Beléptem, elolvasom a cikket!

Gulyás Balázs publicisztikai rovatát, a „Maga itt a kultúrhörcsög?”-öt itt találja.

Címkék: Capitolium, ezotéria, Fidesz, focihuligánok, Gyurcsány Ferenc, Orbán Viktor, összeesküvés-elmélet, qanon sámán, sumér-magyar rokonság, táltos


0 hozzászólás

Aki a senki földjén élt

Aki a senki földjén élt

Jóval több mint egy önéletrajz a Reigl Judittal folytatott beszélgetésekből született Csillapíthatatlanul szomjazzák a végtelent. Látlelet, kordokumentum, testamentum.

Lajos

Lajos

Nem zárnám ki azt a lehetőséget, hogy nem a csengeri asszony vette hülyére a politikust, hanem a balek szerepét eljátszó Kósa Lajos és pártja veszi az országot.

Pin It on Pinterest