2022 forró tavasza: A főtáltos meg a többiek

2022 forró tavasza: A főtáltos meg a többiek

Donald Trump republikánus párti amerikai elnök tüntetõ támogatóinak egy csoportja a szenátusi ülésterem ajtaja elõtt, miután betörtek az amerikai törvényhozás washingtoni épületébe, a Capitoliumba 2021. január 6-án (Fotó: MTI/EPA/Jim Lo Scalzo)

A Nagy Szumír–Pártus–Magyar Jogfolytonos Egyház főtáltosa, Úr-Napisti-Fija (avagy ahogy a személyi igazolványában szerepelt, ifj. Nagy István) kikászálódott az ágyból, felhúzta a boxeralsóját, majd kis morfondírozást követően úgy döntött, elég jó idő van már ahhoz, hogy az egyik sumer köpenyt, kaunaszt vegye fel. Ez a ruhadarab némiképp hasonlított a rómaiak tógájához, kis szépséghibája volt, hogy nem a Kárpát- medence kontinentális éghajlatához idomult, hiszen a mezopotámiai folyóköz forró időjárásához tervezték. Végül kiválasztotta a legszebb, aranyszínű cérnával vart kaunaszt, és kiment a konyhába, hogy megnézze, mi a reggeli. Délelőtt 10.30 volt, a szülei már rég’ elindultak munkába, így az anyja által kikészített kenyéren már kissé fonnyadt volt a májkrém, de így is befalta.

2022 májusa volt, hétágra sütött a nap, a tavasz első olyan napja, amikor már a nyár is megmutatja erejét, és a napsugarak a csontjaidig hatolnak, és azokat is felmelegítik. A főtáltos 33 éves volt, érezte, hogy idén kell valaminek történnie, hiszen most érte el a krisztusi kort, és az ő mostani megtestesül.se igazán nagyra van rendeltetve. Tulajdonképpen ezt korábban is érezte már, de az a megfoghatatlan nagy dolog, amelytől az élete megváltását és a végzete beteljesülését remélte, hiába várta, csak nem akart eljönni. A fröccsöntő szakmunkásképző elvégzése után estin pár év alatt leérettségizett, de anyja nagy álmát, hogy főiskolára menjen már nem teljesítette be. A szakmájában nem próbált elhelyezkedni, de valójában nehéz is lett volna, senki sem akart már fröccsönteni.

A teljes cikket idei 3. számunkban (tartalomjegyzék itt) olvashatja. Keresse a lapot az újságárusoknál, vagy fizessen elő a Magyar Hang Pluszra és olvassa azonnal