Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Megint jőnek, hazudoznak

Szerző: | 2021. január 24., 19:22 | Maga itt a kultúrhörcsög?, Magyar Hang Plusz

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közzétett képen az Európai Néppárt tanácskozásának résztvevõi az EU csúcstalálkozója elõtt Salzburgban 2018. szeptember 19-én. Balról a második Orbán Viktor miniszterelnök, jobbról a második Manfred Weber, az Európai Néppárt frakcióvezetõje (MTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsõdi Balázs)

A szegény ember Ernyey Bélája, Deutsch Tamás mialatt éppen 654. alkalommal is bocsánatot kért Manfred Webertől, az Európai Néppárt frakcióvezetőjétől amiért lenácizta, nem tudott megszabadulni rossz szokásától. Nem, nem a körmét rágta a kormánypárt örökifjú üdvöskéje, a tudatmódosítók vonatkozásában pedig tőle magától tudjuk, hogy még soha semmi ilyesmit nem próbált ki, mert fél a rosszulléttől és a hányástól. Nem. Arra a szenvedélyére gondolunk Deutsch képviselő úrnak, hogy sajnálatos módon hajlamos szamárságokat megjelentetni a közösségi oldalán.

HIRDETÉS - AIP

Szájer József kiesése után láthatóan elárvult a messzi Brüsszelben a mi Deutschunk, és miközben magányosan rója a gonosz birodalma fővárosának utcáit, reménykedve tekint fel egy-egy brüsszeli ereszre, hátha megpillantja barátját és harcostársát, a keresztény családapát, és közben csak úgy tessék-lássék módjára a Facebook oldalára posztolgat.

A héten éppen a vakcinakérdést szakértette meg Tamás, a Európai Unió fővárosába kiküldött szabadságharcosunk. Tamás, aki egyébként a mindenható kormánypártot erősíti, nehezményezte, hogy az oltakozásban élenjáró Izraelnek meg az USA-nak több vakcina jutott, mint az EU-nak, és benne Magyarországnak.

Tamás elfelejtette, hogy a vakcinabeszerzésről (és minden egyébről) is döntéseket hozó Európai Tanácsban bizonyos Orbán Viktor nevű úr is helyet foglal, és ha éppen úgy tartja úri kedve, akkor még vétóz is. No, nem olyan jelentéktelen kérdésekben szokott vétóval fenyegetőzni ez az Orbán Viktor nevű úr, mint például a védőoltások beszerzésének kérdése, nem.

A teljes publicisztikát keresse a Magyar Hang január 22-én megjelent idei negyedik számában (tartalomjegyzék itt), vagy olvassa online előfizetésünkkel!

Olvassa el a teljes cikket online, Magyar Hang Plusz előfizetéssel! Egy hónap csak 1490 forint!

Előfizetek
Már előfizettem, belépek Beléptem, elolvasom a cikket!
HIRDETÉS - AIP

Címkék: Deutsch Tamás, Európai Tanács, Izrael, koronavírus, miniszterelnöki rádióinterjú, oltás, Orbán Viktor, Pfizer-vakcina, Szájer József, vakcina


Spanyolfal

Spanyolfal

Sci-fi: a sztori úgy indul, hogy a közeli jövőben Orbán egy zárt körű pártrendezvényen kiáll a küldöttek elé, és elkezd őszintén… Ja, nem. Műfajváltás. Ez így inkább fantasy.

Pin It on Pinterest