Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Befutók, esélyesek, kis és nagy nevek – Így készül az előválasztásra az ellenzék

Szerző: | 2021. január 26., 06:00 | Belföld, Magyar Hang Plusz

Kálmán Olga és Dobrev Klára 2019. június 25-én (Fotó: Kálmán Olga Facebook-oldala)

A 2021-es év az előválasztás éve lesz az ellenzék számára. Összeállításunkban igyekeztünk feltérképezni, hogy az egyes pártok kit indítanának az egyes körzetekben a győzelem esélyével, illetve vannak-e elvárásaik az előválasztás nélküli indulók vonatkozásában ellenzéki partnereik felé. Ezen kérdéseink megválaszolásához a hat, közös listát állító ellenzéki párt (DK, Jobbik, LMP, Momentum, MSZP és Párbeszéd) vezetőit, politikusait, háttérembereit faggattuk az elmúlt időszakban.

HIRDETÉS - AIP

Budapesten elsősorban a DK és a Momentum párharcára egyszerűsödik le a képlet. Ennek nyilvánvaló példája a fővárosi 9. országos egyéni választókerület (Kőbánya-Kispest), amelyben pikáns, és nem is annyira baráti harcot hozhat, hogy Fekete-Győr András pártja Paróczai Anikó kispesti önkormányzati képviselőt indítja, aki az elmúlt időszakban többször is felemelte hangját a helyi MSZP-s politikusok korrupciógyanús ügyei kapcsán.

HIRDETÉS - AIP
  • Szél Bernadett indul-e Budakeszin?
  • Hol kaphat esélyt Kálmán Olga?
  • Mely körzetekhez ragaszkodik a Momentum és az MSZP?

A válaszokat és a teljes cikket a Magyar Hang január 22-én megjelent 2021/4. számában találja. Vegye meg nyomtatott kiadásunkat, vagy olvassa el a cikket a Magyar Hang Plusz felületen (részletek itt) online!

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Az összes hozzászólás
Aki a senki földjén élt

Aki a senki földjén élt

Jóval több mint egy önéletrajz a Reigl Judittal folytatott beszélgetésekből született Csillapíthatatlanul szomjazzák a végtelent. Látlelet, kordokumentum, testamentum.

Lajos

Lajos

Nem zárnám ki azt a lehetőséget, hogy nem a csengeri asszony vette hülyére a politikust, hanem a balek szerepét eljátszó Kósa Lajos és pártja veszi az országot.

Pin It on Pinterest