Havasi Ivett: Rémálmaimban elrontok egy Kubrick-filmet

Havasi Ivett: Rémálmaimban elrontok egy Kubrick-filmet

Havasi Ivett (A művész fotója)

Havasi Ivett hollywoodi producer, aki a legendás Stanley Kubrick egyik hátrahagyott forgatókönyvének megvalósításán dolgozik. Lapunknak adott interjújában mesélt a kezdetekről is, mint kifejtette, a „nagy nevek csak akkor jönnek veled dolgozni, ha nagyon erős a rendező, a forgatókönyv, valamint a stáb a hátad mögött”. – Évek munkája, mire kialakítod velük a megfelelő kapcsolatot, és enyhítenek a vaskalapos előírásokon – mondta.

A producer kitért arra is, hogy nagyon szeretek magyarokkal dolgozni, nagyon tehetségesek, és soha nincs gond a munkájukkal. – Nekünk, magyaroknak mások az elvárásaink magunkkal szemben, talán a kemény kelet-európai neveltetésünk miatt. Magasabbra tesszük a mércét, és minden esetben megpróbáljuk megugrani. Szinte a vérünkben van, mert kiskorunktól így lettünk kondicionálva – fejtette ki.

  • Hogyan lesz egy miskolci lányból producer Hollywoodban?
  • Hogyan találtak rá Stanley Kubrick Lunatic at Large című forgatókönyvére?
  • Lehet, hogy David Lynch rendezi majd?

A válaszokat és a teljes interjút a Magyar Hang április 1-jén megjelent 2021/14. számában találja. Vegye meg nyomtatott kiadásunkat, vagy olvassa el a cikket a Magyar Hang Plusz felületén online!