Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Fizessen elő a Magyar Hang Pluszra!

Szerző: | 2021. május 02., 18:30 | Infó, Magyar Hang Plusz

Kedves Olvasónk!

HIRDETÉS - AIP

Lapunk Magyar Hang Plusz néven 2021. január 16-tól új szolgáltatást indított. Híranyagaink továbbra is ingyenesen elérhetők lesznek, a mélyebb, alapos újságírói munkával készült írások viszont fizetőkapu mögé kerülnek. Ország- és világjáró riportok, interjúk, közéleti elemzések, mindaz, amit a Magyar Hangtól megszoktak, ami igazán megkülönböztet minket másoktól, és ami eddig ebben a formában nem volt elérhető.

HIRDETÉS
HIRDETÉS - 8

Mindez továbbra is markáns, értékalapú hatalomkritikával, polgári attitűddel. (Hogy ki a polgár? Értelmezésünk szerint az, aki független, akar és tud gondolkodni, önálló szellemi és anyagi egzisztenciára törekszik, a törzsi csatákba és az izmusokba nem ragad bele, hanem utóbbiakból a jót, az építőt keresi, tiszteli az értékeket, a teljesítményt, szolidáris és az ökológiai gondolkodás iránt elkötelezett. Erre törekszünk mi is.)

Vagyis az új, előfizetéses csomaggal senkitől sem veszünk el, nevéből is adódóan plusz lehetőséget kínálunk azoknak, akik szívesen olvasnák a Magyar Hang saját anyagait ebben a formában. És akár hozzá is tennék saját gondolataikat. Mindez mindössze heti egy kávé áráért, havi 1490 forintért. Tartson velünk, ragaszkodjunk a valósághoz, és mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót!

Újdonság, hogy belépett előfizetőinknek kevesebb reklámot jelentetünk meg.

Itt tud előfizetni a Magyar Hang Pluszra! Összes előfizetési lehetőségünket pedig itt találja!

És akkor néhány cikk, amelyeket a Magyar Hang Plusz felületére előfizetve olvashat teljes egészében:

HIRDETÉS - AIP

Címkék: Magyar Hang Plusz


Pin It on Pinterest