Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

A nagy Sinopharm-átejtés

Szerző: | 2021. július 19., 17:15 | Maga itt a kultúrhörcsög?, Magyar Hang Plusz, Publicisztika

Orbán Viktor azt mondta, kínai vakcinát kapott. Fő a bizalom Fotó: a miniszterelnök közösségi oldala.

Alacsony mértékben vagyunk bizonyosak a bizonyíték minőségében abban a tekintetben, hogy a Sinopharm-oltás két dózisa hatásos idősebb (60 év feletti) felnőtteknél – jelentette ki az ENSZ (= Soros, nyilván) nemzetközi közegészségügyi koordináló hatósága, az Egészségügyi Világszervezet (= Soros, nyilván). Ez bikkfanyelvről lefordítva azt jelenti, hogy a Sinopharmot időseknek felelőtlenség adni.

HIRDETÉS - AIP

Aznap, amikor bejelentették, hogy noha az EU-ban sehol másutt nem használják, mi elkezdtünk a kínai vakcinával oltani, a magyar Országos Gyógyszerészeti Intézet úgy fogalmazott, hogy „a 60 évnél idősebb személyek korcsoportjára vonatkozóan a súlyos Covid–19-fertőzéssel szembeni védőhatás még nem megbecsülhető. A rendelkezésre álló adatok szerint a neutralizáló antitestek szintje a 60 évnél idősebb személyekben alacsonyabb, mint a 18–59 évesekben”. Ez bikkfanyelvről lefordítva azt jelenti, hogy sz.rt sem tudunk a hatásosságáról.

A teljes cikket a Magyar Hang július 16-án megjelent, 2021/29. számában olvashatja el. Vegye meg nyomtatott kiadásunkat, vagy olvassa el a cikket a Magyar Hang Plusz felületén online!

Olvassa el a teljes cikket online, Magyar Hang Plusz előfizetéssel! Egy hónap csak 1490 forint!

Előfizetek
Már előfizettem, belépek Beléptem, elolvasom a cikket!
HIRDETÉS - AIP

Címkék: Egészségügyi Világszervezet, Országos Gyógyszerészeti Intézet, Pakisztán, Sinopharm


Elmegyek

Elmegyek

Érezték Rogániában, hogy okézsoké, pedofília, szexuális propaganda, gyerekek, erős hívószavak, de Soros György végtelen támadássorozata hazánk ellen már tényleg csak a legelszántabb egykori polgári körösökben mozgat meg bármit is.

Pin It on Pinterest