Vakcinairigység máshogy – Karikó Katalint támadja egy virológus

Vakcinairigység máshogy – Karikó Katalint támadja egy virológus

Malone nyilatkozik Tucker Carlson műsorában(Fotó: Fox News)

A dilettáns oltásellenesek is rendkívüli közegészségügyi veszélyt jelentenek, de amikor egy virológus vakcinakutató (aki azt állítja magáról, hogy nem Karikó Katalin, hanem ő találta fel az egész mRNS-oltástechnológiát) hangoztatja, hogy a „saját” gyermekei teszik még súlyosabbá a betegséget, az emberéleteket követel. Robert Malone a meghibbant tudós mintapéldánya, az összeesküvés-hívő amerikai média kegyeltje. Szerencsére attól nem kell tartani, hogy ő fogja kapni Karikó helyett a Nobel-díjat, de folyamatosan támadja a magyar tudóst.

Ha van két ember, akik tökéletesen megértik egymást, akkor Robert Malone és Steve Bannon ilyenek. Bannon kezdetben Trump elnök tanácsadója volt, de az álhírterjesztésben igen jártas médiamunkás még Trump számára is hamar vállalhatatlanná vált. Podcastjében interjúvolta Malone-t, és jókat kacagtak azon, hogy Anthony Fauci, az amerikai járványellenes védekezés irányítója hamarosan bejelenti, az egész oltási kampány hatalmas hiba volt, és emiatt hunytak el amerikaiak tömegei. A műsorban Bannon kijelentette a vakcinák „veszélyeiről”, hogy: „ez egy katasztrófa. És olyasvalakitől hallották ezt, aki feltalálta az mRNS-alapú vakcinát, és az életét az oltásoknak szentelte. Ő az oltásellenesek ellentéte”.

• Mit is állít Malone?
• Miért nem említi gyakorlatilag semmilyen valamire való forrás Robert Malone nevét az mRNS- (illetve DNS-) vakcinák kifejlesztői között?

A teljes cikket a Magyar Hang szeptember 3-án megjelent 2021/36. számában találja (tartalomjegyzék itt). Vegye meg nyomtatott kiadásunkat, vagy olvassa el a cikket a Magyar Hang Plusz felületén online!

Olvassa el a teljes cikket online, Magyar Hang Plusz előfizetéssel! Egy hónap csak 1690 forint!

Előfizetek
Már előfizettem, belépek Beléptem, elolvasom a cikket!