Merre fordul Európa?

Merre fordul Európa?

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor magyar kormányfő és Emmanuel Macron francia köztársasági elnök (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher)

Több országban is választásokat tartanak a következő évben Európában, amelyek hatással lesznek az egész kontinens jövőjére. Összegyűjtöttük azokat az európai országokat, ahol fontos megmérettetéseknek lehetünk tanúi 2022-ben.

Aligha vitatja bárki is, hogy a jövő év legfontosabb eseménye Európában a francia elnökválasztás lesz, hiszen a francia belpolitika fejleményei mindig is befolyással voltak az Európai Unióra. Emellett, aki nyomon követi a szerbiai politikai eseményeket, aligha lepődik meg azon, hogy Szerbiában ismét előre hozott választásokat tartanak jövőre.

De ez még csak két ország hazánkon kívül. Cikkünkben kitértünk még Svédországra, Portugáliára, Lettországra, Szlovéniára, Bosznia-Hercegovinára és Máltára is.

A teljes cikket a Magyar Hang december 30-án megjelent újévi, 2022/1. számában találja (tartalomjegyzék itt). Vegye meg nyomtatott kiadásunkat, vagy olvassa el a cikket a Magyar Hang Plusz felületén online!

Olvassa el a teljes cikket online, Magyar Hang Plusz előfizetéssel! Egy hónap csak 1690 forint!

Előfizetek
Már előfizettem, belépek Beléptem, elolvasom a cikket!