A Felcsúti Óz

A Felcsúti Óz

Felcsút, 2014. április 21. Orbán Viktor miniszterelnök és Mészáros Lőrinc, a Puskás Akadémia elnöke a felcsúti Puskás Akadémia Pancho Aréna nyitóünnepségén 2014. április 21-én. MTI Fotó: Beliczay László

A magyarok Bádogemberei, Madárijesztői és Oroszlánjai bemerészkedtek a smaragdvárosi palotába, és a függöny mögött meglátták a töpörödött Felcsúti Ózt, aki még most is azt kiabálja, hogy a magyar egészségügy világszínvonalú. Sajnálatos, hogy ahhoz, hogy felismerjük, Orbán Viktor nem a nagy hatalmú Óz varázsló, hanem csupán egy nevetséges kisstílű tolvaj, tizenegy évre, egy pusztító világjárványra, 20 000 magyar honfitársunk halálára és a világ legrosszabb halálozási arányaira volt szükség.

Mostanra azonban a király egyre meztelenebb, egyre többen látják meg, hogy mi is rendszerének veleje: a mértéktelen harácsolás. És egyre többen látnak át a király álkereszténységből és álkonzervativizmusból szőtt új ruháján.

Nem volt elég a feleslegesen és aranyáron megvásárolt „lélegeztetőgépek” (alvást segítő eszközök) botránya, most még az oltáson is keresni akarnak. Semmi nem elég, a sok pénznél jobb a több – ők ezt az elvet követik, legyen szó stadionról, vasúti felújításról, atomerőműről, lélegeztetőgépről vagy kínai vakcináról.

Mivel vádolja a szerző Orbán Viktort? Kiderül a teljes cikkből, melyet a Magyar Hang március 26-án megjelent 2021/13. számában talál. Vegye meg nyomtatott kiadásunkat, vagy olvassa el a cikket a Magyar Hang Plusz felületén online!

Olvassa el a teljes cikket online, Magyar Hang Plusz előfizetéssel! Egy hónap csak 1690 forint!

Előfizetek
Már előfizettem, belépek Beléptem, elolvasom a cikket!