A Magyar Hang olvasóinak szavazatai alapján az év embere 2021-ben: Gulyás Márton

A Magyar Hang olvasóinak szavazatai alapján az év embere 2021-ben: Gulyás Márton

Gulyás Márton (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

Gulyás Mártonnal először telefonon beszéltünk, majd személyesen is közöltük vele, hogy olvasóink szavazatai alapján ő nyerte el 2021-ben a Magyar Hang – Az Év Embere-elismerést. 

– Amit hozzám társítanak minőségként az emberek, az alapvetően csapatmunka eredménye. (...) A Partizánban én látszódom leginkább, de ez nem azt jelenti, hogy én hoznám a legjobb témákat, vagy például én találnám ki a legjobb kérdéseket – mondja a díjazott.

A Magyar Hang – Az év embere cím mellé az a lehetőség is jár, hogy a szerkesztőségünk által adott, lehetőségeinkhez igazodóan jelképes százezer forintot a cím nyertese felajánlhatja egy számára rokonszenves kezdeményezésnek. Gulyás Márton ezt az összeget az Egyenlő Esélyekkel az Iskolapadban Egyesületnek, a Deviszont Közösségi Tér fenntartójának szánja. Annyira hisz az alapítvány küldetésében, hogy saját pénzéből további 100 ezer forintot tesz a támogatáshoz, ez azóta egy kedves olvasónktól érkezett további 25 ezer forinttal kiegészülve már 225 ezer forint adományt jelent Deviszontéknak.

• Hogyan fogadta Gulyás Márton, hogy őt szavazták meg olvasóink az év emberének?
• Sokan közszolgálatinak látják, amit Gulyás Márton és csapata végez, de vajon dolgozna-e az évente több mint 100 milliárdból működő köztévében?
• Mit tervez a következő időszakban a Partizán?

A teljes cikket a Magyar Hang december 30-án megjelent újévi, 2022/1. számában találja (tartalomjegyzék itt). Vegye meg nyomtatott kiadásunkat, vagy olvassa el a cikket a Magyar Hang Plusz felületén online!

Olvassa el a teljes cikket online, Magyar Hang Plusz előfizetéssel! Egy hónap csak 1690 forint!

Előfizetek
Már előfizettem, belépek Beléptem, elolvasom a cikket!