A rendszerszintű korrupció

A rendszerszintű korrupció

Menczer Tamás Nagykovácsinak szánt ígéret (Forrás: Menczer Tamás/Facebook)

Akár királyvizes próbának is tekinthető, amiről szólni fogunk. Aki szerint normális gyakorlat, az értelemszerűen nem demokrata, és nem a jogállam híve. Néhány napja azzal szembesülhettünk Nagykovácsi közösségi oldalán, hogy Menczer Tamás nevű honfitársunk, aki nem nagykovácsi lakos, nem is az országgyűlési képviselőnk, örömmel tudatja, miszerint „az önkormányzat a segítségemet kérte, és közösen elértük, hogy a kormány 138,5 millió forintot biztosít” két utcán járda megépítésére és egy harmadik utca felújítására.

A szóban forgó Menczer Tamás a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára. Mint mondtuk, semmi köze Nagykovácsihoz. Külügyminisztériumi tisztviselőként semmi köze önkormányzati közpénzekhez, nem törvényhozó, nem is döntéshozó. És ez a Menczer elintézte, hogy állami pénzből járda épüljön a nagykovácsi Pók utcában!

Tisztelt honfitársam, ez botrány. Ez a botrány. Miféle ország az, ahol ilyen megtörténhet?

A teljes írást a Magyar Hang december 30-án megjelent újévi, 2022/1. számában találja (tartalomjegyzék itt). Vegye meg nyomtatott kiadásunkat, vagy olvassa el a cikket a Magyar Hang Plusz felületén online!

Olvassa el a teljes cikket online, Magyar Hang Plusz előfizetéssel! Egy hónap csak 1690 forint!

Előfizetek
Már előfizettem, belépek Beléptem, elolvasom a cikket!