A sörmester ujja

A sörmester ujja

Ferenc pápa Budapesten, a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus zárómiséje előtt a Hősök terénél 2021. szeptember 12-én (Fotó: Végh László/Magyar Hang)

Két kedvenc magyar sörfőzdém van mostanában, egyik kisebb, mint a másik, és ezúttal nem fogom őket nevükön nevezni, lévén, hogy mindjárt sajátos fordulatot vesz a szöveg lejtése. Más irányból közelítve mesélem – rövidesen össze fognak érni a szálak, hogy a képcentrikus közösségi platformon minden más platformmal ellentétben még mindig jelen vagyok, más kérdés, hogy roppant keveseket bírok tartósan követni, a hákliskodás elúrhodott rajtam. Vagy bennem, vagy hogy is kell ezt mondani helyesen. Mindazonáltal az említetlenül is említett főzdék egyikének profilja figyelve volt általam, hogy miért, rejtély, annyi lehetett a titok, hogy kíváncsian vártam az újdonságaikat. Noha nem állíthatom, hogy mindig minden ízlett, amit készítettek, műveik többsége igen, és ez figyelemre méltó.

A teljes cikket a Magyar Hang szeptember 24-én megjelent, 2021/39. számában olvashatja el (tartalomjegyzék itt). Vegye meg nyomtatott kiadásunkat, vagy olvassa el a cikket a Magyar Hang Plusz felületén online!

Olvassa el a teljes cikket online, Magyar Hang Plusz előfizetéssel! Egy hónap csak 1690 forint!

Előfizetek
Már előfizettem, belépek Beléptem, elolvasom a cikket!

Címkék: sörfőzde