A tavasz három keserű pillanata

A tavasz három keserű pillanata

Novák Katalin (Fotó: Novák Katalin Facebook-oldala)

Három tanulságos momentuma volt az utolsó májusi hétvégének. A szokásos pénteki állami interjúban Orbán Viktor nem kevesebbet állított, mint hogy annak idején, az őszödi beszéd nyilvánosságra kerülésekor bezárta a saját fiát, nehogy tüntetni menjen.

Szerencsére álltam a dugóban a kocsival, különben talán a falnak mentem volna. Tehát a mi hősünk, szeretett vezetőnk, akiért bármit megtettünk volna 2006-ban, a saját fiát kiparancsolta a veszélyből! Miért baj ez? Csak azért, mert például nekem három Orbán Gáspárral hasonló korú gyermekem van, és vagyunk így még néhány százezren, akiknek Orbán Viktor nem szólt, hogy vigyázzanak a gyermekükre, mert a rendőrség bűnösen erőszakos. A mi gyermekeinkért nem lett volna kár? Vagy Orbán Viktor úgy gondolta, hogy minden sebesülés, minden áldozat az ő malmára hajtja a vizet – de azért az ő gyermeke nehogy már kárt szenvedjen a balhéban?

Erről is olvashat a cikkben:
• Novák Katalin elismerte, a Fidesz sem hisz a családpolitikája sikerében
• A Fideszben 2013 óta meg van tiltva, hogy politikus a „nyugdíj” szót kiejtse a száján

• Ha nem lesz azonnali, gyökeres demográfiai fordulat, a nyugdíjrendszer már évtizede zajló sorvadása tízezrek nyomorához fog vezetni

A teljes cikket a Magyar Hang június 11-én megjelent 2021/24. számában találja. Vegye meg nyomtatott kiadásunkat, vagy olvassa el a cikket a Magyar Hang Plusz felületén online!

Olvassa el a teljes cikket online, Magyar Hang Plusz előfizetéssel! Egy hónap csak 1690 forint!

Előfizetek
Már előfizettem, belépek Beléptem, elolvasom a cikket!