A titok zárja

A titok zárja

Köd az egykori fűtőerőmű salakkúpjai között Salgótarján Zagyvaróna településrészén 2022. november 8-án (Fotó: MTI/Komka Péter)

Hát persze, hogy már megint a Fidesz van kisebbségben! Unortodox hungarikum ez, ahogy a végeláthatatlan kétharmadok közepette szegény kicsi magányos kormánypárt küzd az ár, a szél és úgy általában szerte e világ, de legfőképpen a belhoni másikok médiatúlsúlya ellenében, amely a közpénzjellegüket a hirdetési piacon elveszítő közpénztízmilliárdokból összebarkácsolt, és üzemeltetett monumentális kormányzati nyilvánosságközpont, a közmédiajellegét cinikusan sutba dobó közmédia meg a többi csatolmány dacára áll, mint a cövek, rendületlenül. És ez alá van támasztva, mint mindig, van rá bizonyíték, mint mindig, meg van indokolva, ahogy rendesen, konkrétan, hogy megjelent a 100 legbefolyásosabb magyar digitális médiaszemélyiség listája, és – idézem a jobboldal egyik arcát – „a top 10-ben mindenki balos!”.

Pedig a kormány micsoda támogatóhálózatot rakott össze! Origo, Pesti Srácok, Mandiner, 888, Kontra – nyami, csak úgy csurran az irigy balliberális nyál. Erre a lüke nép mit böngész? Minden mást. Aztán meg szavaz, ahogy, és érkezik az újabb alkotmányozó többség. Itten valami titok lappang.

A teljes cikket a Magyar Hang november 18-án megjelent, 2022/47. számában találja. Vegye meg nyomtatott kiadásunkat, vagy olvassa el a cikket a Magyar Hang Plusz felületén online!

Olvassa el a teljes cikket online, Magyar Hang Plusz előfizetéssel! Egy hónap csak 1690 forint!

Előfizetek
Már előfizettem, belépek Beléptem, elolvasom a cikket!