Aranyosi Péter: A NER a galaxis söpredéke

Aranyosi Péter: A NER a galaxis söpredéke

Aranyosi Péter (Fotó: Végh László/Magyar Hang)

A humorista nem lehet píszí, és mindig azt kell megmutatnia, hogy a királynak nincsen ruhája – mondta a Magyar Hangnak adott interjújában Aranyosi Péter. A miskolci születésű stand upossal beszélgettünk a borsodi valóságról, Farkasházy Tivadar és Fábry Sándor kormánypárti vicceiről, valamit arról, hogy milyen volt először Hofi Gézával telefonon beszélni.

„Látjuk, hogy olyan embereknek adja az állam és a kormányzat a pénzt, akik nem értenek hozzá, és ezt nem lehet máshogy nevezni – ez bizony lopás. És félek, hogy amikor majd a gazda, azaz Orbán Viktor egyszer csak kiszáll ebből a játékból, akkor senki nem fogja visszakérni tőlük ezt a pénzt. Abban pedig biztosak lehetünk, hogy Ráhel és az összes barátja magától nem fogja visszarakni a közösbe azt, amit rájuk bízott a gazda” – mondta.

A Balatonszárszón kifütyült szociológus, Vitányi Iván mellett feltűnik az interjúban a rémisztő encsi történetektől „betárazó és a Jobbikba belépő” Tamás Gáspár Miklós képzeletbeli alakja, valamint megtudjuk, hogy milyen érzés Miskolc felé haladva Orbán Krisztián közgazdászt hallgatni a félresiklott rendszerváltásról.

Erről is olvashat az interjúban:
• Miért egy társaság a magyar elit?
• Mit tenne Darth Vader a NER tagjaival?
• Miért nem szereti Aranyosi Péter Szájer Józsefet?
• Mi köze a „Vuhan egyetemnek” a prostitúcióhoz, a balettnek a szexhez?

A teljes interjút a Magyar Hang július 16-án megjelent 2021/29. számában találja. Vegye meg nyomtatott kiadásunkat, vagy olvassa el a cikket a Magyar Hang Plusz felületén online!

Olvassa el a teljes cikket online, Magyar Hang Plusz előfizetéssel! Egy hónap csak 1690 forint!

Előfizetek
Már előfizettem, belépek Beléptem, elolvasom a cikket!