Bojár Gábor: Orbán a hobbijainak rendeli alá az országot

Bojár Gábor: Orbán a hobbijainak rendeli alá az országot

Bojár Gábor (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

Az ellenzéki összefogás legnagyobb kihívása, hogy számunkra esetleg vállalhatatlannak tűnő jelölteket is vállalni kell tudni – erről beszélt a Magyar Hangnak adott interjújában Bojár Gábor. Az üzletember ezt azzal magyarázta, hogy nem ők a fő ellenség. – A magyarság kultúrájából hiányzik, hogy igenis össze kell fogni a kisebbik rosszal a nagyobb rossz ellen. Ezt tanulja most az ellenzék, és tanulják az ellenzéki szavazók is – mondta.

Egyúttal reményét fejezte ki, hogy mire eljön a választás napja, „a Fidesz-árvák is túl tudják magukat tenni a Gyurcsány-fóbián és megértik, hogy a nagyobb baj nem Gyurcsány, hanem a huxit”. Ráadásul matematikailag még jobb is a közös lista. Bojár Gábor szerint ugyanis Orbán Viktor ki akarja vezetni az országot az Európai Unióból,„márpedig ez történelmi bűn, amit meg kell akadályozni, és ennek minden mást alá kell rendelni”. Ezt alátámasztandó azt fejtette ki, hogy a Fidesz abban különbözik más pártoktól, hogy amit tesz, ahhoz tömegtámogatást is szerez. Ez zajlik most is, „Orbán ki akar lépni az unióból, a nép viszont nem, tehát dolgoznak a kilépés tömegtámogatásáért”.

  • Mi lesz a NER-cégekkel, ha jövőre az ellenzéki összefogás nyer?
  • Mit tud mondani azoknak, akiknek megbocsáthatatlan, amit Gyurcsány Ferenc miniszterelnöksége alatt a rendőrök Budapest utcáin elkövettek
  • Mi van az Európai Unió után?

A teljes, terjedelmes interjút a Magyar Hang március 19-én megjelent 2021/12. számában találja. Vegye meg nyomtatott kiadásunkat, vagy olvassa el a cikket a Magyar Hang Plusz felületén online!