Covidfoci – Kazimierz Dabkowski emlékének

Covidfoci – Kazimierz Dabkowski emlékének

Fotó: Unsplash

Remélhetőleg hamarosan eljutunk arra a pontra, amikor már nem a napi halálozási adatok és a k.vírus-fertőzések számának emelkedése miatt kell aggódnunk majd, hanem azon lesz muszáj törni a fejünket, hogyan pörgessük fel újra a gazdaságot, és miként javítsuk a népesség mentális és fizikai állapotát. Javaslatom tárgya mindeme területekre egyszerre gyakorol jótékony hatást, csekély befektetést követel, és minden esélye megvan arra, hogy elnyerje a lakosság támogatását nemcsak Magyarországon, hanem a nemzetközi színtéren is. A megoldás neve: covidfoci. A covidfoci stratégiai termék. Ennek megfelelően implementálása több, jól átgondolt fázisban történik.

Az első fázis bevezeti a piacra a könnyen hozzáférhető, egyszerűségében is innovatív árucikket, egyszersmind széles körben ismertté teszi a brandet. A sport- és rekreációs eszköz éppen az, amit a neve sugall: úgy fest, akár egy hagyományos labda, azonban felületét a névadó ihlette, receptortüskéket idéző, vörös nyúlványokkal látjuk el. A sporteszköz gyakorlati felhasználása ebben a fázisban még a hagyományos futballéval azonos, ettől függetlenül okkal feltételezhetjük, hogy amint a k.vírus-helyzet lehetővé teszi, gyorsan elhódíthatja a piacot a hagyományos focilabdák elől.

Az ehhez szükséges plusz a termék használatának lélektani hatásában rejlik: a bezártságból kiszabadult potenciális vásárlók számára ugyanis többlet élvezeti értékkel bír majd, amikor végre jól rákészülve, nekifutásból, tiszta erőből megküldhetik a covidfoci-labdát. Itt érdemes megjegyeznünk, hogy a covidfocinál az esetleges minőségbeli hiányosságok sem jelentenek komoly veszélyt a felhasználók elégedettségére nézve: ha használat közben netán leszakadnak a receptortüskéi, vagy éppenséggel kipukkad a labda, az csak tovább fokozza a játékosok sikerélményét és a termékkel asszociált pozitív érzéseket.

Olvassa el a teljes cikket online, Magyar Hang Plusz előfizetéssel! Egy hónap csak 1690 forint!

Előfizetek
Már előfizettem, belépek Beléptem, elolvasom a cikket!

Címkék: tárca, koronavírus