Csőbe húzva

Csőbe húzva

Bruti az M1 műsorában. Forrás: kétfarkú kutya párt/Youtube

Be lehet menni!... Mert de jó ott bent lenni!... Belülről látni azt, ami kintről nézve is undort keltő (volt és maradt), érezni azt a szellemiséget, ami kintről érezve sem volt lélekemelő. Akik ott bent fogadják a beléptethető ellenzékieket, hirtelen (már megint) mások, másabbak lettek. Nem lehet könnyű dolguk. Hogy mit kell átélniük? Affélét, mint azoknak a kiskorúak börtönébe zárt srácoknak, akiket hirtelen ministránsoknak képeztek ki, hogy gyertyával a kézben asszisztáljanak a vasárnapi misén. Mintha egy kupleráj lányainak egyik napról a másikra apácazárdába kéne vonulniuk, hogy a szüzesség fontosságáról tartsanak előadásokat a beérkező leányoknak.

A közmédia főnökeinek sem lehet könnyű dolguk, bár ezt bizton állítani nem merem, csupán a sejtéseimre hagyatkozom. Gondolom, az ellenzékiek fogadása előtt szükség lehet egy szerkesztőségi tanácskozásra, amelyen alaposan átbeszélik a teendőket, és ajánlások hangoznak el a viselkedésről is.

A teljes cikket a Magyar Hang május 13-án megjelent, 2022/20. számában olvashatja el. Vegye meg nyomtatott kiadásunkat, vagy olvassa el a cikket a Magyar Hang Plusz felületén online!

Olvassa el a teljes cikket online, Magyar Hang Plusz előfizetéssel! Egy hónap csak 1690 forint!

Előfizetek
Már előfizettem, belépek Beléptem, elolvasom a cikket!