Fásyizmus

Fásyizmus

A betlehemi csillag a felcsúti Pancho Aréna felett. Forrás: Magyar Hang-montázs.

Döbbenetes felvétel: Meteor húzott el este Magyarország felett – hirdeti a fideszes médiaportfólióba tartozó Bors című bulvárlap cikke címében, a Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatóriumra hivatkozva, mely szerint október 20-án 18 óra 28 perckor volt látható az égi jelenség. Az írásból az is megtudható, hogy a különösen fényes meteorokat tűzgömbnek nevezik, ezek általában olyan kőzetek, melyek nagy sebességgel száguldanak át a világűrön. A Föld légkörébe lépve aztán ellenállásba ütköznek és lefékeződnek, az így keletkező hő és forróság miatt válik láthatóvá a jelenség az éjszakai égbolton. „Több szeizmológiai mérőállomás is rögzítette a bolida (tűzgömb) felrobbanásának jeleit” – írta a Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatórium, mely a közösségi oldalán a Vértes hegységben levő állomása által rögzített jelenségről egy képet is megosztott.

Minden (igaz) magyar tudja, hogy Felcsút a Vértes lábánál fekvő, 1800 fős, szerény kis falu, 3500 fős stadionnal, szállodákkal, kisvasúttal, kézilabdacsarnokkal, fociakadémiával, mesterséges tóval és uszodával. Eddig nem is igazán különbözik hazánk bármely 1800 fős falucskájától, átlagosnak is mondhatnók. Csakhogy minden (igaz) magyar azt is tudja, hogy itt ringaták miniszterelnök urunk bölcsőjét, e tudnivaló birtokában viszont már egyáltalán nem mernénk átlagosnak nevezni a Fejér megyei települést.

E fenti két információ egymás mellé helyezését követően – melyet a fideszes lap csakis miniszterelnökünk messze földön közismeretes puritán mivolta okán nem tett meg – a vak is láthatja, hogy három nappal a nagy orbánita pride (mások békemenetnek is hívják) és az ellenzék október 23-ai megmozdulása előtt egyértelmű égi jelet kaptuk a vonatkozásban, hogy a magyarok istene ki mellett is tette le a garast. Milyen jel kell még e nemzedéknek, ha egyesek abból sem értenek, hogy miniszterelnök urunk szerény húszmilliárdos juhakolja felett megjelent és megállt a betlehemi csillag, és bevilágította azt?

A teljes cikket a Magyar Hang október 29-én megjelent 2021/44. számában találja (tartalomjegyzék itt). Vegye meg nyomtatott kiadásunkat, vagy olvassa el a cikket a Magyar Hang Plusz felületén online!