Főispánok, fertálymesterek, férfiszerelmek

Főispánok, fertálymesterek, férfiszerelmek

Találj valakit, aki úgy néz rád, mint Szöllősi György az ő Viktorára. Szöllősi György és Orbán Viktor. (Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs

A delírium újabb hetén van túl Fanyarország. Ha ilyen ütemben folytatódik a haza fideszes megvédése az ellenünk komiszkodó Sátán seregei ellen, nem csak átvitt értelmű gumicsontokkal, de ténylegesen is csontokkal fogunk táplálkozni hamarosan, ám ez a menü országunk lakosai többségének jól láthatóan tökéletesen kielégíti vágyait.

Főképp’ a leltár, és kicsinyt önmagunk szórakoztatása végett vegyük számba, mikkel mulattatott bennünket a héten állampártunk és kormányunk. Pajtók Gábor frissen megválasztott fideszes országgyűlési képviselő például a választókerületében található Szihalmon adott át játszóteret. Kis üröm a szihalmiak örömében, hogy a játszótérre csak a méltóságos országgyűlési képviselő úr szihalmi látogatásának és szalagátvágásának idejére tehette be a lábát földi halandó, ugyanis ahogy a meghívóban is szerepel, a játszóteret úgy adta át a kegyelmes képviselő úr, hogy az még nem volt kész. Kész játszóteret bármelyik hülye kommunista is át tudna adni, félkészhez már férfi kell.

A teljes interjút a Magyar Hang június 24-én megjelent, 2022/26. számában olvashatja el. Vegye meg nyomtatott kiadásunkat, vagy olvassa el a cikket a Magyar Hang Plusz felületén online!