„Ha ez a körzet megvan, akkor megvan a kormányváltás is”

„Ha ez a körzet megvan, akkor megvan a kormányváltás is”

Csendélet a győri szocialista klubházban 1984-el, ételhordóval, plüssökkel és Pollreisz Balázs előválasztási jelölttel (Fotó: Magyar Hang/Gulyás Balázs)

A nyugati nagy iparvárosban, Győrött DK-s, MSZP-s, momentumos jelöltek indulnak az ellenzéki pártok előválasztásán, és akad még civil jelölt is. A folyók városában annak jártunk utána, ki milyen programot képvisel és mely szervezet aspiránsának lehet a legnagyobb esélye legyőzni a Fidesz jelöltjét. Felépül-e a győri kormánypárti polgármester által megálmodott kulturális negyed, vagy ha az ellenzék kerül hatalomra, akkor az is megy a „kukába”? Hogyan enyhítenének az ellenzékiek mandátumot nyerve a város talán legégetőbb problémáján, a közlekedésen? Verhető-e a Fidesz az északi, urbánusabb és a déli, sokfalvas körzetben? És végül, de nem utolsó sorban: mi az oka, hogy a győri polgárok jól láthatóan nem stresszesek? Tartsanak velünk előválasztási sorozatunk utolsó előtti állomására, Győrbe!

A teljes cikket a Magyar Hang szeptember 3-án megjelent 2021/36. számában találja (tartalomjegyzék itt). Vegye meg nyomtatott kiadásunkat, vagy olvassa el a cikket a Magyar Hang Plusz felületén online!