Hadházi László: Parádés baromságok történnek körülöttünk

Hadházi László: Parádés baromságok történnek körülöttünk

Hadházi László (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

 

Hiányszakma lett a normális ember is – erről is beszélt a Magyar Hangnak adott interjújában Hadházi László. A humorista kitért arra is, hogy nem tudja, mi van ebben az országban, hiszen tíz éve minden egyes nap kampány van, pedig erre semmi szükség nincs. – Hát látjuk, hogy teljesen kifullaszt mindenkit. Nem értem az ellenzéket sem, ők meg befulladtak – fogalmazott.

Hadházi László szerint „parádés baromságok történnek körülöttünk”. Sokszor ki is akad ezeken és le kell nyugtatnia magát, hogy poént tudjon mondani, ezért is volt nehéz belerázódnia a Duma Aktuál nevű produkcióba. – Hát mikor mondják a különböző államtitkároknak, meg hasonló trógereknek a nevét, és csak kapkodom a fejem, hogy kik ezek?! Bevallom, nem követem őket napi szinten, de ennyiből is látom, hogy ezek a közéletbe vágyó és oda be is kerülő emberek nem épp a first classt képviselik – mondta.

• Ki és mikor mondta ki az éterben először azt a g-betűs szót?
• Inspiráló-e a hülyeség?
 Szólista produkció-e a standup?
• Miért és hogyan próbálta beszervezni Hadházi Lászlót az Állambiztonság?
• Hogyan látja a humorista a tíz éve zajló kampányt?

A teljes interjút a Magyar Hang június 24-én megjelent, 2022/26. számában olvashatja el. Vegye meg nyomtatott kiadásunkat, vagy olvassa el a cikket a Magyar Hang Plusz felületén online!