Hazánk

Hazánk

Tüntetés a pedofiltörvény homoszexualitást érintő módosítása ellen a Kossuth téren (Fotó: Magyar Hang/Makrai Sonja)

Ez most szomorú lesz. Illetve, hát nem tudom, az lesz-e, mert hiszen ez itt a cikk eleje, ki tudja még ilyenkor, merre kanyarodik végül a jegyzet, de ami a fejemben van, az egészen bizonyosan szomorú. És jön, jön, jön fel, tolakodik elő a múlt már megint, mint előző héten is, bizonyára nem véletlenül. Honnan jutottunk hova, mostanában sokszor agyalok ezen. Hogy mit rontottunk el.

Azt mondja a kormányzati nyilvánosság egyik dolgozója (nem kis név a szakmájukban, de ez mindegy is), hogy aki részt vett a hétfői, a pedofiltörvénybe belesalátázott putyini módosítások elleni demonstráción, az potenciálisan veszélyt jelentő pedofil, kiket a rendőrségnek név szerint kellett volna lajstromba vennie, igaz keresztény hazafiaknak (lásd még: orbánista Fidesz-béközép és senki, de senki más) pedig mindegyiket jól arconfotózni, hátha összejöhet valami remek illegális lista a szerintük potenciálisan veszélyt jelentő pedofilokról.

A teljes publicisztikát a Magyar Hang június 18-án megjelent 2021/25. számában találja. Vegye meg nyomtatott kiadásunkat, vagy olvassa el a cikket a Magyar Hang Plusz felületén online!

Olvassa el a teljes cikket online, Magyar Hang Plusz előfizetéssel! Egy hónap csak 1690 forint!

Előfizetek
Már előfizettem, belépek Beléptem, elolvasom a cikket!