Helló káosz, üdv Nyugat-Ázsiában!

Helló káosz, üdv Nyugat-Ázsiában!

A miniszterelnök a Türk Tanács tagjainak körében (Forrás: Orbán Viktor/Facebook)

Népünk bölcs vezére a minap ismét ellátogatott a Türk Államok Szervezetének csúcstalálkozójára. Beszédében hálásan megköszönte türk testvéreinek (így, ezzel a szóval) a béke érdekében tett lépéseiket és nyilatkozataikat. Külön megköszönte Ilham Alijev testvérének az energetikai támogatást. Örökös miniszterelnökünk láthatóan otthon érzi magát a muszlim diktátorok meghitt társaságában.

Hárommillió honfitársunk istene és az ő hívei hétről hétre mélyebben fúrják magukat abba a világképbe, amely szerint minden szép és jó e kies hazában, és minden bajnak Brüsszel az oka.  Ott ugyanis a magyarok ellen fenekedő gonosz ballibek vannak hatalmon, és nem adják ide a pénzünket. Márpedig a magyar gazdaság erős, válságálló, a kanyarban előzünk éppen – de a pénzt azért Brüsszelből várjuk, és ha nem küldik, akkor nem jut pedagógusbér-emelésre. Sem.

A teljes cikket a Magyar Hang november 18-án megjelent, 2022/47. számában találja. Vegye meg nyomtatott kiadásunkat, vagy olvassa el a cikket a Magyar Hang Plusz felületén online!

Olvassa el a teljes cikket online, Magyar Hang Plusz előfizetéssel! Egy hónap csak 1690 forint!

Előfizetek
Már előfizettem, belépek Beléptem, elolvasom a cikket!