Horváth Csaba: Orbánék tette „kimeríti a hazaárulás fogalmát”

Horváth Csaba: Orbánék tette „kimeríti a hazaárulás fogalmát”

Horváth Csaba (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

Ha Hadházy Ákos lesz Zugló parlamenti képviselője, akkor együtt tud majd vele dolgozni, de „emberileg és politikusként rendeznie kell, hogy valótlant állított” – ezt mondta a Magyar Hangnak adott interjújában Horváth Csaba. A felvetés azért is indokolt, hiszen Zugló polgármestere és Hadházy Ákos között éles vita alakult ki, amely azzal végződött, hogy a kerületvezető fel is jelentette politikustársát.

Zugló már csak azért is a hírek fókuszában van, hiszen az előválasztáson versenyben van a kerület erős szocialista embere, Tóth Csaba. Aki – ezt Horváth Csaba hangsúlyozta – nem főnöke a kerület polgármesterének.

Szóba került az interjúban a zuglói parkolás helyeztet is, a sokat hangoztatott parkolási maffia vagy parkolási mutyi. Az MSZP-s politikus szerint ugyanakkor azzal csak Karácsony Gergelyt próbálták besározni, de miután polgármester lett, a gépezet tovább működött. Azt mondta, hogy nem is volt ügy, csak politikai botrányt kreáltak.

• Ha Karácsony Gergely miniszterelnök lesz, akkor szeretne főpolgármester lenni?
• Biztonságos lesz az Örs vezér tere?
• Mi lesz a Városligettel?

A válaszokat és teljes cikket a Magyar Hang szeptember 17-én megjelent, 2021/38. számában olvashatja. Vegye meg nyomtatott kiadásunkat, vagy olvassa el a cikket a Magyar Hang Plusz felületén online!

 

Olvassa el a teljes cikket online, Magyar Hang Plusz előfizetéssel! Egy hónap csak 1690 forint!

Előfizetek
Már előfizettem, belépek Beléptem, elolvasom a cikket!