Jakab Péter: Sem Márki-Zayt, sem Gyurcsányt nem kell szeretnem

Jakab Péter: Sem Márki-Zayt, sem Gyurcsányt nem kell szeretnem

Jakab Péter (Fotó: Végh László/Magyar Hang)

Hogy Márki-Zay Péterrel voltak határvillongásaink, az természetes, de három hónap alatt rendeztük a sorokat. Nyilván nem a legjobb csillagállás, ha a kampány közepén kell megtanulnunk egymást, de megtanultuk – erről is beszélt a Magyar Hangnak adott interjújában Jakab Péterrel. Hozzátette azt is, hogy neki nem kell a közös miniszterelnök-jelölttel jóban lennie, együtt kell dolgozniuk.

Egy esetleges kormányváltás utáni lehetőségeik kapcsán azt fejtette ki, hogy az államkassza nyilván nem lesz tele, de nem is lesz teljesen üres. – A pénzbőség zavarával egészen biztosan nem fogunk küzdeni, de a programot az első nappal elkezdjük megvalósítani – mondta a jelentős összegeket felemésztő ígéreteiket is felsorolva.

Annak kapcsán, hogy ilyen feltételek mellett akarnak-e győzni, a Jobbik elnöke úgy fogalmazott, hogy az ellenzéknek nincs további négy éve ebben a formában.

• Iványi Gábort a Jobbik fúrta meg?
• Küldene katonákat Ukrajnába?
• Az offshore-gyanús DK-s Ráczné Földi Judit nevét meglátva a közös listán felszisszent?
• Az új kormány mit kezdene a hatósági árazással, leginkább az üzemanyagoknál?
• Nem beszél a magánéletéről, mióta a kormánymédia hírbe hozta egyik munkatársával, holott előtte rengeteget posztolt a családjáról. Mi a helyzet most?

A válaszokat és a teljes interjút a Magyar Hang március 11-én megjelent, 2022/11. számában olvashatja el. Vegye meg nyomtatott kiadásunkat, vagy olvassa el a cikket a Magyar Hang Plusz felületén online!

Olvassa el a teljes cikket online, Magyar Hang Plusz előfizetéssel! Egy hónap csak 1690 forint!

Előfizetek
Már előfizettem, belépek Beléptem, elolvasom a cikket!