Magyar Péter: „Orbán gyáva kiállni velem”

Magyar Péter: „Orbán gyáva kiállni velem”

Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

Számít arra, hogy a következő hetekben, hónapokban a Fidesz nyilvánosságra hozza azokat a kép- és hangfelvételeket, amelyeket kapcsolatuk alatt, a kampány idején Vogel Evelin titokban készített – erről is beszélt a Magyar Hangnak adott interjújában Magyar Péter. A Tisza Párt elnöke ugyanakkor leszögezte, hogy a rogáni propagandagyár nem tudja megfélemlíteni a maffiamódszereivel.

Magyar Péter megfogalmazása szerint „nem lennék biztos abban, hogy 2026-ban is Orbán Viktornak hívják majd a miniszterelnök-jelöltet”. Szerinte, ha érzik, hogy elindultak a lejtőn, „bármire képesek, hogy megtarthassák a hatalmat”. A legnagyobb ellenzéki párt vezetőjeként mindenesetre továbbra is a Fidesz vezetőjével vitázna, nem egy politikai tanácsadóval, mint Orbán Balázs. – Megértem, hogy a miniszterelnök gyáva kiállni velem, hiszen a legutolsó, 18 évvel ezelőtti nyilvános vitája rosszul sikerült, de elküldtem neki egy Facebook-bejegyzésben a kérdéseimet azzal, ha akar, súgógépet is használhat, sőt Balázst is hozhatja magával – fogalmazott.

• Ki lehet Orbán Viktor utódja?
• Hol tart a 106 egyéni választókerületi jelölt kiválasztása?
• A Tisza Párt által belengetett egymillió forintos minimálbér nem az örök élet, ingyen sör kategória?
• Kiktől fogad el tanácsot?
• Megy-e a határokon túlra?
• Mikor lesz az újabb országjárás?
• Nem okoz feszültséget az Európai Néppárttal, ha tőlük eltérően szavaznak?

A teljes cikket elolvashatja Plusz előfizetésünkkel, vagy a Magyar Hang hetilap október 3-ig kapható 2024/39. számában. Országjáró riportok, interjúk, elemzések, véleménycikkek, reklámmentes olvasás – ezeket kínálja a Magyar Hang Plusz!

 

 

Olvassa el a teljes cikket online, Magyar Hang Plusz előfizetéssel! Egy hónap csak 1690 forint!

Előfizetek
Már előfizettem, belépek Beléptem, elolvasom a cikket!