Mit üzen az ellenzék?

Mit üzen az ellenzék?

Márki-Zay Péter, Karácsony Gergely, Dobrev Klára, Jakab Péter és Fekete-Győr András az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulóján, 2021. október 23-án (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

Ha minden igaz, hamarosan ismertetik az együttműködő ellenzék, vagyis az Egységben Magyarországért választási programját. Amiről már most sok mindent lehet sejteni, tudni; máshonnan nézve meg nagyon keveset.

A konszenzusos vélekedés szerint a választók nem mélyülnek el a programok tanulmányozásában, nem az alapján hoznak döntést. E tétel eleven illusztrációja a Fidesz, amely már több ciklus óta nem terheli ilyen olvasmánnyal a közönséget. Eddig megérte, a választók kellő számban, arányban húzták be az ikszet a kormánypárt neve mellé, lényegében biankó csekket adva a miniszterelnöknek a soron következő négy évre.

Legutóbb például a polgárok nem értesültek arról, hogy a Fidesz fő törekvése ebben a ciklusban a közvagyon magánkezekbe történő kiszervezése lesz grandiózus méretekben. Amit azonban szabad Jupiternek…

A teljes cikket a Magyar Hang február 11-én megjelent, 2022/7. számában olvashatja el. Vegye meg nyomtatott kiadásunkat, vagy olvassa el a cikket a Magyar Hang Plusz felületén online!

Olvassa el a teljes cikket online, Magyar Hang Plusz előfizetéssel! Egy hónap csak 1690 forint!

Előfizetek
Már előfizettem, belépek Beléptem, elolvasom a cikket!