Molnár Áron: A csirke far-hát az új krumpli, és ezeket a kamukat a fiatalok is látják

Molnár Áron: A csirke far-hát az új krumpli, és ezeket a kamukat a fiatalok is látják

Milyen áron? címmel jelent meg noÁr legújabb klipje (Fotó: noÁr / Facebook)

„Milyen áron?” – ez a címe Molnár Áron színész, a noÁr mozgalom alapítója új dalának, amely csütörtök reggel debütált a Youtube-on. Ebben noÁr nemcsak arra buzdít mindenkit, jelentkezzen szavazatszámlálónak az áprilisi országgyűlési választásra, de arról is rappel – néha a NER kultúrvezéreinek is odaszúrva–, hogy túl nagy árat fizetne azért, ha csendben maradna.

– A 2022-es választás számomra egy mérföldkő. Ha visszatekintek csak az elmúlt négy év pusztításaira, amit a Fidesz csinált, akkor nem látom magam előtt, hogy ugyanez a kormány a következő négy évében miért ne folytatná a szisztematikus leépítését az országnak. A Számoljunk együtt civil mozgalom csapatához csatlakozom – mondta lapunknak Molnár Áron.

Beszélt arról is, hogy az Unhack Democracyval közösen csináltak egy kampányt, sok színész és közéleti személyiség állt ebbe bele. A cél, hogy a választáson való részvételre és a szavazatszámlálásra buzdítsanak.

• Áprilisig még tervezi-e egyéb akciókkal, dalokkal felhívni az állampolgárok figyelmét a szavazás fontosságára?
• Mit tapasztal a saját környezetében, mennyire érdekli az embereket a közelgő választás? Kifejezetten a fiatalabb korosztály körében van érdeklődés a közügyek iránt?
• Mit lehet tenni azért, hogy a hétköznapi emberi viszonyokat ne itassa át az emiatti harag, gyűlölködés? Mi ebben az egyén felelőssége?

Olvassa el a teljes cikket online, Magyar Hang Plusz előfizetéssel! Egy hónap csak 1690 forint!

Előfizetek
Már előfizettem, belépek Beléptem, elolvasom a cikket!