Nemváltó ovisok, szevasztok!

Nemváltó ovisok, szevasztok!

Pistike, ott jönnek a brüsszeli nemváltó aktivisták! Németh Szilárd honvédelmi államtitkár gépkarabéllyal tanít lőni egy óvodást. Forrás: Németh Szilárd Facebook-oldala. (Az oldalon a kisfiú arca nem volt elhomályosítva, lapunk védi a gyerekek személyiségi jogait, így mi a elhomályosítva tesszük csak közzé a képet.)

A kormányzásnak becézett bohóctréfa nem látszik szünetelni a nyári szabadságolások idején sem, pártunk és kormányunk nagyjai, élükön Unortodoxia fejedelmével a nyári szárazság idején is találtak olyan sártócsát, amelybe tovább süllyeszthetik Hunnia szekerét. Most éppen az Apokalipszis négy lovasa módjára az óvodákba beügető LMBTQIXYZ-aktivisták rémképével és ebből egyenesen következően az ovisok nemváltó műtétjeinek tömegessé válásával ijesztgetik az erre még fogékonyakat. Van piaca a kitalált, soha meg nem történt celebhíreknek és a horoszkópoknak is, miért éppen a kisdedóvókban kasztráló transzvesztiták poétikus képének ne volna? Senkit nem zavar, hogy a nemváltó operáció Magyarföldön még 18 év fölött is szigorú előfeltételekhez kötött, míg 18 év alatt egyenesen tiltott, így lehetetlen. Részletkérdésekkel nem foglalkozunk, hiszen akkor hogyan is gyűlölhetnénk a legújabb kijelölt ellenséget?!

Az egész téboly onnan indult, hogy Kaleta Gábor perui nagykövetet elítélték 19 000 (nemváltó?) kiskorúról őrzött fotója miatt. Emiatt az MSZP és a Jobbik szigorította volna az ilyen pedofilokra kiszabható büntetéseket, ezért Kocsis Máté, a MIÉP-ből igazolt Fidesz-frakcióvezető több mint egy éve, 2020 júliusában bejelentette, hogy „valamennyi gyermekvédelmi jogszabályt felülvizsgáljuk és szigorítani fogjuk úgy, hogy a pedofilok ezentúl a legsúlyosabb büntetéseket kapják, ne reménykedhessenek a bíróság enyhe ítéletében sem, és a jövőben nyilvános listákat lehessen vezetni róluk”.

A teljes cikket a Magyar Hang július 30-án megjelent 2021/31. számában találja (tartalomjegyzék itt). Vegye meg nyomtatott kiadásunkat, vagy olvassa el a cikket a Magyar Hang Plusz felületén online!

Olvassa el a teljes cikket online, Magyar Hang Plusz előfizetéssel! Egy hónap csak 1690 forint!

Előfizetek
Már előfizettem, belépek Beléptem, elolvasom a cikket!