Pedofurfang

Pedofurfang

Orbán Viktor és Szájer József 2016-ban az Országgyűlésben. Óceánia mindig is Kelet-Ázsia ellen viselt háborút (Fotó: Miniszterelnökség)

„…lesz itt még az ellenzék pedofilsimogató … úgy szokták csinálni, hogy belevisznek egy olyan vállalhatatlan pontot a javaslatba, amelyre aztán lecsap az ellenzék, és ellenzi. Aztán az egész ügyre ráhúzzák, hogy az ellenzék ellenzi azt.”
(A szerző saját mondatai a Szabadsajtó Klub című N1Tv-s politikai háttérműsor 2021. május 21-i adásában)

Cuki kis kormányfő urunk (a „kis” itt nem az illető testmagasságára vonatkozik, így nem testszégyenítés céljából kifolyólag sérelmére van szánva – 2021. van, a nyilvánvalót is meg kell magyarázni) folyamatosan azon szorgoskodik, hogy miképp’ mulattathatná országunk serény népét. Több más zajos sikert arató előadása mellett hosszabb ideje színlapon tartja a népmesei gyökerű „A furfangos legkisebb felcsúti fiú” című darabot.

Ült a gondoktól terhelt vállaival a miniszterelnök a hatvanpusztai főhercegi dácsájában, és azon gondolkozott, hogy nem lesz ez így jó. Nem lesz ez úgy jó, hogy miközben ő csak három dolog előtt térdel le, és nem győzi fekete vastag alkoholos filccel aláhúzni, hogy számára ezek közül protestánsként is az egyik térdeplős ok a Jóisten.

Erről olvashat a cikkben:
• „Orbán Viktor nem volna Orbán Viktor, ha kihagyná a ziccereket.”
• „Hogy az ilyen megnyert hatalmi meccsekből miképp’ épülne egy polgári Magyarország, az nem maradéktalanul világos.”

Olvassa el a teljes cikket online, Magyar Hang Plusz előfizetéssel! Egy hónap csak 1690 forint!

Előfizetek
Már előfizettem, belépek Beléptem, elolvasom a cikket!