Pintér Sándor a népét ugratja

Pintér Sándor a népét ugratja

L. Simon László és az egészségügy. (Forrás:ismeretlen internetes mémgyártó)

Ahogy szokta, lopva tervezi átalakítani az egészségügyet a kormány. Már én vagyok tőle fásult, hogy ismét leírjam azt a közhelyes tárcaírói fordulatot, hogy Örkény csettintene, ha meghallaná, hogy rettegve szeretett, egészségügyért (is) felelős belügyminiszterünk fogja benyújtani a kormány elé azt a komplex előterjesztést, amely jelentősen átalakítaná az egészségügyi ellátórendszert.

Az előterjesztés bőven hint az állampolgárok felé az Orbán-kormány specialitásaiból, a Sz. B. I. I.- ből (szokásos bolsevik ihletettségű intézkedések). Megszűnne például a szabad orvosválasztás, valamint elvennék az önkormányzatoktól a háziorvosi ellátás megszervezését, a továbbiakban a trafikokhoz hasonlóan Viktor bácsi és Sanyi bácsi dönt majd arról, hogy mely háziorvos méltó arra, hogy vele az állam szerződjék. A gazdaságtalan üzemméretű háziorvosi praxisokat (értsd: ahova túl kevés páciens tartozik) 2028-ig felszámolnák. Ha most a dollárbaloldal, és nem a rubelfidesz volna kormányon, már íródnának is a rogáni agytrösztben a címlapra valók: „A népnyúzó sorosista kormány a magyarok halálát kívánja: háziorvosi rendelőket zárnak be”.

A teljes cikket a Magyar Hang október 7-én megjelent, 2022/41. számában találja. Vegye meg nyomtatott kiadásunkat, vagy olvassa el a cikket a Magyar Hang Plusz felületén online!

Olvassa el a teljes cikket online, Magyar Hang Plusz előfizetéssel! Egy hónap csak 1690 forint!

Előfizetek
Már előfizettem, belépek Beléptem, elolvasom a cikket!