Kovács Gergely: Ez a pofátlanság csúcsa

Kovács Gergely: Ez a pofátlanság csúcsa

Kovács Gergely (Fotó: Végh László/Magyar Hang)

„Kemény gyűlöletcunamit” tapasztalt meg a Magyar Kétfarkú Kutyapárt (MKKP) elnöke, miután Márki-Zay Péter kampányolni kezdett ellenük – erről is beszélt a Magyar Hangnak adott interjújában a párt vezetője. – Szerencsére túl vagyunk rajta; úgy tűnik, három hónappal ezelőtt még jobban tudott hatni az emberekre Márki-Zay, mint ma – tette hozzá.

Kovács Gergely személyesen azt szeretné, ha az április 3-i országgyűlési választáson jelöltjeik nem indulnának az ellenzéki összefogás embereivel szemben a csatatér körzetekben, ám ezt a párt tagsága másként gondolja. Ahogyan arról is a tagság dönt, hogy kik lesznek a párt listájának első helyein, vagyis kik juthatnak be a parlamentbe, ha elérik az öt százalékot. A pártelnök mindenesetre továbbra is annak drukkol, hogy végül kutyája lehessen a miniszterelnök.

• Mikor tárgyalt utoljára Márki-Zay Péterrel vagy az ellenzéki összefogás politikusaival?
• Mit tennének a kétfarkúak a közpénzek átlátható elköltéséért?
• Hogyan vált az MKKP viccpártból értelmes programokat, karitatív szervezeteket támogató „vicces párttá”?
• Miért nem tudtak pályázati pénzt adni protézisre?

A válaszokat és a teljes interjút a Magyar Hang január 28-án megjelent, 2022/5. számában olvashatja el. Vegye meg nyomtatott kiadásunkat, vagy olvassa el a cikket a Magyar Hang Plusz felületén online!