Témavázlat

Témavázlat

Orbán Viktor maszkban (Fotó: Orbán Viktor Facebook oldala)

Azok az idők elmúltak, amikor a téma az utcán hevert, és csak le kellett hajolni érte. Először is ott kezdem, hogy ha csak lehet, ki sem megyek az utcára. Másodszor, mit tudom én, kiknek a témái hevernek szétszórva az utcán, ki mindenki tapogatta össze azokat, semmi pénzért nem nyúlnék utánuk – pedig már félig be vagyok oltva.

Harmadszor semmi szükség témákat keresni, témákat választani, témák közül válogatni, mert ha valamikor, hát most téma, az tényleg nincs dögivel, mivel nem is lehet más, mint az, ami több mint egy éve kizárólag az egyetlenegy téma. Aki mutat nekem televíziós hírműsort, ami másról szól, annak újabb egy évre előfizetem a Netflixet. Pedig ezt az egyetlen egy témánkat tulajdonképpen tömören is össze lehet foglalni: higiénia, szájmaszk, távolságtartás, önként vállalt tömegiszony, a korlátozások fegyelmezett és türelmes tudomásulvétele, a tiltások betartása, regisztrálás, a mielőbbi oltás kivárása. Időt áldozni esetleg érdemes még jeles szakorvosok közül nem több mint kettő-háromnak a tájékoztatójára – a negyedikére már nem, mert akkor totál összezavarodom.

A teljes cikket a Magyar Hang április 9-én megjelent 2021/15. számában találja. Vegye meg nyomtatott kiadásunkat, vagy olvassa el a cikket a Magyar Hang Plusz felületén online!

Olvassa el a teljes cikket online, Magyar Hang Plusz előfizetéssel! Egy hónap csak 1690 forint!

Előfizetek
Már előfizettem, belépek Beléptem, elolvasom a cikket!