Védjük meg a gyerekeket a gyűlöletpropagandától!

Védjük meg a gyerekeket a gyűlöletpropagandától!

Kormányzati népszavazási plakát az úgynevezett gyermekvédelmi népszavazás ügyében (Fotó: Magyarország Kormánya / Facebook)

Úgy tűnik, kudarcba fullad a nemátalakító kezelésekről szóló, gyermekvédelminek nevezett, ostoba népszavazási kampány és – legújabb felmérések szerint – maga a népszavazás is. Egy néhány napos közvélemény-kutatási adat azt állapította meg, hogy a teljes népesség 41 százaléka nem tervezi a részvételt az országgyűlési választások farvizén megtartott referendumon, az ellenzéki szavazók fele pedig érvénytelen voksot akar leadni tiltakozásképpen a diszkriminatív, megbélyegző, csupán politikai kommunikációs célokkal életre keltett pénzszóró szavazás ellen.

Eredetileg ismét Brüsszel ellen küldte volna a kormány hadba agypusztító fegyverét, de az ukrajnai háború borított mindent. Az esztelen öldöklés kioltotta a népszavazási kampány hatékonyságát, valószínűleg sok kampányelem (és vele közpénz) ment a kukába; gyanítom, a brüsszelezős kék gigantposzterek is be voltak már tárazva, de mivel most Brüsszel jó nekünk, mert úgy néz ki, mégiscsak jön a pénz (a háborús vészhelyzet miatt), a Fidesz agitproposai ejtették a jól bevált köztéri gyalázkodást. Csak, hogy tiszta legyen: az anyagi támogatás az Európai Ügyészségtől való páni félelem és ebből következően annak „megtagadása” miatt apadt volna el, a hazai híveknek ez azonban úgy lett beadva, hogy azért nem kapjuk meg jogos jussunkat, mert nem engedélyezzük, hogy óvodáinkban LMBTQ-emberek nemátalakító műtéteket propagáljanak két magyar népmese felolvasása között…

Olvassa el a teljes cikket online, Magyar Hang Plusz előfizetéssel! Egy hónap csak 1690 forint!

Előfizetek
Már előfizettem, belépek Beléptem, elolvasom a cikket!