Belülről kapott megbízott főszerkesztőt az Index

Belülről kapott megbízott főszerkesztőt az Index

Résztvevő az Index melletti szimpátiatüntetésen 2020. július 24-én (Fotó: Malatinszky Dávid/Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Az Index.hu Zrt. új vezérigazgatója Fekete-Szalóky Zoltánt nevezte ki szerdán a lap megbízott főszerkesztőjének – írta értesüléseire hivatkozva a Media1.hu.

Miként a médiaipari szakportál emlékeztet, Fekete-Szalóky idén ősz óta volt az Index főszerkesztő-helyettese volt (eleinte hírigazgatóként emlegették), e minőségében lép most elő a szerkesztőség irányítójává. Munkáját Kitzinger Szonja főszerkesztő-helyettesként segíti ezután is, új főszerkesztő-helyettest egyelőre nem neveznek ki a lapnál – írja a Media1.hu. ekete-Szalóky Zoltán az Index előtt az idén indult Országút című kormányközeli kulturális-közéleti lapnál volt rövid ideig szerkesztő, azt megelőzően pedig éveken át az InfoRádiónak volt a felelős szerkesztője.

– Az előző főszerkesztő, Szombathy Pál, aki vezérigazgatóként is irányította a nyár végétől az Index.hu Zrt.-t, nemrég azt követően távozott, hogy az Index tulajdonosa lett az Indamedia Zrt., a fele részben Vaszily Miklós tulajdonolta hirdetésértékesítő-ház, mely hitelezője volt eddig az Indexet korábban tulajdonló Magyar Fejlődésért Alapítványnak – emlékeztetett a portál.