Elindult az RTL hírportálja

Elindult az RTL hírportálja

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Elindult szerdán reggel az alapjaiban megújult RTL.hu hírportál, amelynek tartalmait az RTL Magyarország saját szerkesztősége állítja elő. Egy 30 fős stáb dolgozik a most elindult RTL-es hírportál tartalmainak előállításán – írja a Media1.

Vidus Gabriella, az RTL Magyarország vezérigazgatója idén júniusban jelentette be, hogy új online hírszolgáltatás elindítását tervezi az általa vezetett médiavállalat. Az RTL.hu címen lévő oldal korábban jellemzően az RTL Klub műsorait támogató tartalmat kínált, ezt azonban jócskán átalakították, és önálló szerkesztőséget hoztak létre. Bordás Gábor, a 24.hu Közélet rovatának addigi rovatvezető-helyettese lesz az RTL.hu újonnan létrejövő szerkesztőségi stábjának főszerkesztője – mindezekről a Media1 már korábban beszámolt. 

Az új oldalra való átálláson hosszú ideje dolgozott az RTL stábja, így a mostani kiélesítéskor a publikum máris számos híranyaggal találkozhat az oldalon. A szakportál szerint a főszerkesztő munkáját 30 fős szerkesztőségi stáb, köztük három felelős szerkesztő segíti.

 

Címkék: média, RTL Klub, Média1