Leépítés kezdődik Hajdú Péteréknél, ő is távozhat a Life TV-től

Leépítés kezdődik Hajdú Péteréknél, ő is távozhat a Life TV-től

Fotó: Hajdú Péter Facebook-oldala

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Hajdú Péter operatív vezérigazgató vezette Media Vivantis Zrt.-t is elérte a kormányközeli médiában zajló átszervezési hullám, költségcsökkentés. A Life TV-t és Ozone TV-t működtető társaságnál csoportos létszámleépítést hajtanak végre – az erről szóló dokumentumot már megkapták a munkatársak –, a sztároktól is elköszönnek – tudta meg a Blikk.

Megszűnik a reggeli műsor, amelyet Ábel Anita, Holdampf Linda, Csonka András és Bereczki Zoltán vezetett. Lekerül a képernyőről a Hajdú Péter nevével fémjelzett Összezárva és Frizbi is, ahogy Ábel Anita műsora, és a celeb-valóságshow is. Valamennyi produkcióból már csak ismétléseket sugároznak majd, nem készülnek új epizódok. A Blikk úgy tudja, Hajdú Péter vezérigazgatói megbízatása is véget ér. 

A csoportos létszámleépítésről és a műsorok megszűnésről szóló információik Vaszily Miklós tulajdonos megerősítette a Blikknek.

A szintén Vaszily tulajdonában álló Pesti Tv rosszabbul járt, azt meg is szüntették a választások után.

A Fideszhez kötődő médiumoknál sorra jelentenek be elbocsátásokat. A múlt héten a Borsnál és a Metropolnál kezdtek leépítésbe és a hírek szerint a Ripost7-et megszüntetik. A Mediaworks pár nappal a választások után megszüntette a City7 nevű kormánypárti lapját és a FourFourTwo című focis magazint, amelynek az a Szöllősi György volt a főszerkesztője, aki a Nemzeti Sportot is irányítja és aki közismerten kiváló kapcsolatokat ápol Orbán Viktorral. A közelmúltban elbocsátások voltak a holdinghoz tartozó több megyei lapnál is: a Kisalföldnél öt embernek mondtak fel, a Délmagyarnál és Zalai Hírlapnál pedig a szerkesztőség felét küldték el.

Címkék: Hajdú Péter