Távozik az ATV-től Kárász Róbert

Távozik az ATV-től Kárász Róbert

A Csalogány Intézmény kiállítása a Premier Kultcaféban, középen Kárász Róbert televíziós műsorvezető (Fotó: Farkas Norbert/Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Közös megegyezéssel távozik az ATV-től Kárász Róbert, a hétköznap reggelenként jelentkező ATV Start című műsor riportere – írja a Mandiner.

A lap értesülése szerint közös megegyezéssel válnak el Kárász Róbert és az ATV útjai. – Az ATV hálás azokért a sikeres évekért, amit Kárász Róbert a csatornánál töltött, mivel a műsorvezetőnek fontos szerepe volt abban, hogy az ATV Start az egyik legnagyobb befolyásoló erővel bíró reggeli műsor lett a televíziós piacon – írja a Mandiner. Kárász Róbert utódjáról egyelőre nem született döntés.

Kárász a Mandinernek azzal indokolta távozását, hogy számára a fogyatékkal élők ügye és foglalkoztatása a legfontosabb, tíz éve dolgozik az alapítványi szektorban, és a Premier Kultcaféhoz és a Fogadj Örökbe Egy Macit alapítványhoz kapcsolódó feladatait nem akarta elhanyagolni. – A két munkakörrel együtt járó feladatok nézetbeli különbséget okoztak, amelyeket nem tudtunk feloldani. Ugyanakkor úgy álltunk fel a tárgyalóasztaltól, hogy mindenki tiszteletben tartja a másik munkáját és elvárásait. A tervek szerint a következő másfél hónapban a csatorna alkalmazásában maradok. Hogy aztán hogyan tovább, merre visz az utam, az egyelőre még nagy kérdés. Egyvalami biztos: a fogyatékkal élők ügye és a kávézónk működése örök szívügyem – jelentette ki Kárász Róbert.

– Akik pikáns részleteket akarnak hallani, azoknak csalódást kell okozzunk. Nem volt tányérdobálás, nem volt ajtócsapkodás és senkit se vezettünk ki biztonsági őrrel az épületből. Csupán arról van szó, hogy a hosszú távú jövőt – megadva egymásnak a tiszteletet – máshogy képzeltük el – mondta a Mandinernek Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója.

Kárász Róbert a Magyar Rádió szerkesztő-műsorvezetőjeként kezdte az újságírói pályafutását. Volt a pécsi televízió műsorvezetője, majd a Magyar Televíziónál volt szerkesztő, műsorvezető, megfordult az RTL Klubnál, utána a TV2 Mokka című reggeli műsorát vezette, 2017 februárjában került az ATV-hez – idézi fel a Mandiner.

 

 

Címkék: Kárász Róbert

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

Ha Petőfi egyszer csak felbukkanna 2024-ben, Orbán Viktornak nem is kellene olyan nagyon erőlködnie, hogy meggyőzze őt a NER igazáról – mondta a költő visszatéréséből féktelen szatírát gyártó animátor, aki szerint az alkotását talán még Bayer Zsolt is nevetgélve nézné. A YouTube-on két hete bemutatott videó nagyot megy, eddig több mint 110 ezren látták, és hamarosan jön a folytatás. Mitől különleges hely a Szondi utca, hogyan fordul „a teremtője” ellen Petőfi, mi a baj Gyurcsánnyal, miért gesztikulál olyan hevesen Tölgyessy Péter és hogyan lett ekkora a siker a videó? Erről kérdeztük az animáció alkotóját, aki örül a pozitív visszajelzéseknek, bár felkészült az ellenkezőjére is, őrzi anonimitását, a közönségtől pedig csak madártejet vár támogatásként.