Egyenlőség ellen beoltva – Árnyék podcast Orsós László Jakabbal

Egyenlőség ellen beoltva – Árnyék podcast Orsós László Jakabbal

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Az Árnyék podcastban külföldön élő magyarok vitatják meg a hazai belpolitikai élet érdekes híreit. A kéthetente, keddenként jelentkező adásokat keresse mostantól a Magyar Hangon!

A január 19-i adás vendége Orsós László Jakab kurátor, aki 15 éve él New Yorkban és a Brooklyn Public Library vice president of arts & culture tisztségét tölti be.

Beszélgetésünk központi témája a Capitolium ostroma és annak politikai háttere. Részletesen megtárgyaltuk, hogy a távozó amerikai elnök, Donald Trump kitiltása a Twitter, a Facebook és a Youtube platformokról az vajon a szólásszabadság korlátozása-e?

Kiértünk arra is, hogy mi a baj a kapitalizmussal, és a kapzsiság milyen módon torzítja a demokráciát.

Kiderül, hogy mi történik, amikor valakit beoltanak a COVID-19 ellen, mivel a csapatunk egyik oszlopos tagja már túl van a vakcinán. Kiderül, hogy vajon az 5G aktiválja-e a forró drótot Bill Gateshez, és hol hogyan halad az oltási terv(?) végrehajtása.

Műsorvezető: László Pál
Résztvevők: Orsós László Jakab (USA, New York), Petik Ági (Izrael), Bán András (Svédország), Derdák András (Franciaország).