Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP

Flaszter 36. – Patkányok és majálisok

Szerző: | 2019. május 02., 18:48 | Flaszter, XA

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Jön a Flaszter május 2-i adása. Dévényi István e heti vendégei: Jámbor András a Mérce főszerkesztője és Katona Mariann, a Magyar Hang munkatársa.

HIRDETÉS - AIP

Flaszter 36

Ha csütörtök akkor Flaszter! Dévényi István e heti vendégei: Jámbor András a Mérce főszerkesztője és Katona Mariann, a Magyar Hang munkatársa.

Témáink:

• „Patkányhelyzet”: A választók 78 százaléka nem tartja helyesnek Bangóné Borbély Ildikó szocialista országgyűlési képviselő „patkányozó” kijelentését – derül ki a Nézőpont kutatásából.
• Majálisok – Jobbik – Mi hazánk, az MSZP-nél is csak lézengtek. Közben a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének elnöke sztrájkot hirdetett május 29-re.
• A 23-24 éves fiatalok kétharmada még mindig a saját szüleivel élt. Sokuknak még semmilyen tartós párkapcsolatuk nem volt, nemhogy összeköltöztek volna bárkivel. A szülők akadályozzák őket azzal, hogy mindent megtesznek, hogy remek körülmények között élhessenek odahaza – kitolódik a felnőtté válás egyik legfontosabb lépése, az önállósulás.
• Népesedési adatok: csok kontra friss statisztikák

A múlt héten erről beszélgettünk:

Flaszter 35. – Németország az új Heves megye

A Flaszter április 25-i adása. Dévényi István e heti vendégei: Pápay György publicista és György Zsombor, a Magyar Hang főszerkesztője. Témák: * Tovább emelkedett a Németországban élő magyarok száma, így 2018 végén meghaladta a 210 ezer főt – derül ki a német statisztikai hivatal hétfőn közölt adataiból.

Korábbi adásainkat Youtube-csatornánkon tekintheti meg!

De immár Podcaston is meghallgathatja az adásokat. A legutóbbit itt érik el: Play in new window | Download

Podcast feliratkozás: Apple Podcasts | Android | RSS

Címkék: Flaszter


Megyünk tovább hátra

Megyünk tovább hátra

Az igazságügyi minisztert felháborítja, hogy a Facebook korlátozza egyes profilok láthatóságát, miközben az államilag finanszírozott médiában szökőévenként jelenhet meg egy-egy ellenzéki politikus.

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet, meg minden

#034 Morcsányi Géza – Majdnem takarásban

#034 Morcsányi Géza – Majdnem takarásban

Testről és lélekről a rivalda innenső és túlsó oldalán.

Pin It on Pinterest