Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Egy lista, két lista, Jakab, Gyurcsány, mazsola – Szamizdat, a Magyar Hang minipodcastja

Szerző: | 2020. február 07., 06:05 | Featured, Szamizdat podcast

Az MSZP, DK és Párbeszéd a Sargentini-jelentés kapcsán szervezett tüntetése Budapesten, a Bem téren 2018. szeptember 16-án (MTI Fotó: Soós Lajos)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Bár 2022 még nagyon távolinak tűnik, már most beindult a tervezgetés az ellenzéki oldalon, miként lehet a legtöbb szavazatot begyűjteni, s így megbuktatni az Orbán-rendszert. A DK az egy, nagy közös lista pártján áll, míg a Jobbik szerint Gyurcsány Ferenc sokakat elriaszt, így hatásosabb, ha két külön lista eredményei adódhatnak össze. Közben a nyilvánosságban jól látszik: sokan nem értik, mit jelent a lista, s miért nem jelenti a két listás indulás önmagában azt, hogy az ellenzék amúgy ne dolgozna össze.

HIRDETÉS - AIP

Egyelőre nem látszik, ki lehet Orbán Viktor kihívója, meg tudnak-e állapodni az ellenzéki erők egy közös, nem megosztó személyiségben? Mit szól mindehhez a Momentum, melynek elnöke interjút adott a Magyar Hangnak? És miért inti türelemre a pártokat a választási szakértő? Ezekről is beszélget a Szamizdatban, a Magyar Hang című hetilap minipodcastjában György Zsombor és Katona Mariann.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: ellenzéki összefogás, Gyurcsány Ferenc, Jakab Péter, kampány, választási kampány


Spanyolfal

Spanyolfal

Sci-fi: a sztori úgy indul, hogy a közeli jövőben Orbán egy zárt körű pártrendezvényen kiáll a küldöttek elé, és elkezd őszintén… Ja, nem. Műfajváltás. Ez így inkább fantasy.

HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Presser Gábor

„Izraeli hírszerző lett a lányom” – a palesztin-izraeli fegyveres konfliktus az Árnyék podcastban

Pin It on Pinterest