Kilátvány a Nemzethez!

Kilátvány a Nemzethez!

Soros György és Jean-Claude Juncker a kormány plakátján (Fotó: Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Elég volt a megaláztatásból! Elegünk van belőle, hogy olyan népecskék leckéztetik ősi nemzetünket, mint a francia vagy a német, lásd még NSZK, NDK. Elegünk van belőle, hogy a világméretű liberális fake news ipar kizárólagos célpontja a migrációt egyedüliként megállító Magyarország és Orbán Viktor. Meg egy picit Szijjártó Péter. Illetve Donald Trump. Mi vagyunk Európa első és utolsó bástyája. A kereszténység vég- és mentsvára. És soha nem bocsátunk meg! Mindenből elegünk van!

A Néppárt kizárása szükséges, de nem elégséges. Magyarország nem tartozhat ahhoz a családhoz, amelyhez. Ahol isiász mögé rejtőző idült alkoholisták, ott mi vállt vállnak vetve egy emberként kiáltjuk: Deutsch Tamás! Generációváltást! Le a takonygerincű, nyomorult Weberekkel, és valahány név a naptárban!

Nem akarunk Európai Egyesült Államokat! Reformokat, megújhodást, mechanizmusokat! Plurális Európát! Ja, az már volt. Erős nemzetállamokat! Tagállamok nélküli Európai Uniót!

200 százalék: tombol a fideszes túlteljesítési válság | Magyar Hang

Brüsszel veszélyes. Ez veszélyes. Brüsszel felháborító. Ez felháborító. Vesztébe rohan, önfeladó, halálraítélt, rothadó, gyenge, az új diktatúra, Moszkvább Moszkvánál, pestisebb a kommunizmusnál. Ha úgy akarjuk, kilépünk, ha úgy, akkor is, nekünk senki sem mondhatja meg a semmit se. A vereség az új győzelem. Nem leszünk az ENSZ gyarmata! Ha előttem van Észak, a hátam mögött Dél, balra a nap nyugszik, jobbra pedig kél.

Mit kaptunk az Európai Uniótól? Szökőkutat, kilátót, vendégházat, kisvasutat, bort, búzát, békességet? Adjátok vissza a vámjainkat! Magyar égre magyar GDP-t! Nettó kifizető ország. Magyar boltba magyar élelmiszert, paprikát, paradicsomot, hagymát, retket, répát, burgonyát, banánt, narancsot, mandarint, olajbogyót. Ki a multikkal! Fel a tejjel!

Magyar ipar, magyar géniusz, Mészáros és Mészáros, Mészáros, Mészáros meg Mészáros, valamint Mészáros, rettegj Facebook, a saját lábunkon állva jövünk! Paks, alkoss, gyarapíts! 28 százalékos áfát!

A XX. század soha nem érhet véget (allegretto) | Magyar Hang

Nemet mondunk a migrációra, a bevándorlás nem megoldás, a kivándorlás kaland, móka, kacagás, a legkisebb szabólegényke, a szakma ásza, tapasztalatszerzés. Többen jöttek haza, mint ahányan elmentek, a hollandok hozzánk menekülnek. A svédek is. A németek is. Mindenki is. Szerencsére nyugdíjasok, mert ha Magyarországra jössz, nem veheted el a magyarok munkáját. És tisztelned kell a kultúránkat.

Európa az európaiaké. Afrika az afrikaiaké. Jamaica a jamaicaiaké. Ezt most tízszer gyorsan egymás után. Luxus Moszkvics-díszslussz kulcs. Fekete bikapata kopog a pepita patikaköveken. Egy meggymag meg egy meggymag. Mindennek van határa! Schengen csúszik az igazgató. Migráns helyet magyar kártyát! Joga van tudni, hogy mire készül.

Stop, Soros; stop, OLAF; stop, Juncker, stop soft power! No Fidesz, I am the people! No refugees! We are Hungarian people here, living here.

Senki sem propagandista | Magyar Hang

Elég a liberális véleményterrorból, hiszi a nempiszi, állítsuk meg a baloldali médiafölényt, BBC-t csak akkor nézünk, ha mi szerepelünk benne. Kétharmados egyensúlyt! Kulturális kiegyenlítődést! A választás százalékos eredményét tükröző remekműveket!

Szabad, Nyugattól független Magyarországot! Ki az unióból, de mindahányan! Hallgass! A szívedre. Hajrá, Magyarország! Hajrá, magyarok! Az éjjel soha nem érhet véget.

Ennek a cikknek a nyomtatott változata a Magyar Hang 2019/14. számában jelent meg, 2019. április 5-én.

Hetilapunkat megvásárolhatja az újságárusoknál, vagy elektronikus formában a Digitalstandon! És hogy mit talál még a 2019/14. számban? Itt megnézheti!